5:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 15:00

12.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žibřidice krůček od postupu


Branky


21. F. Kodet , 36. J. Kopecký , 41. J. Danczi , 76. J. Danczi , 81. J. Danczi
0

Velké drama se odehrálo na stadionu v Žibřidicích, kam zavítal Vesec, který v prvním kole soutěže III. třídy jih Libereckého kraje dokázal porazit vedoucí celek tabulky 2 : 0. Branky tehdy zaznamenali Vesečtí Hůlka s Nezbedou. Fotbalisté Žibřidic tedy měli soupeřovi co vracet. Silný Vesec dokázal ve druhém poločase z nepříznivého stavu 0 : 3 snížit na rozdíl jediné branky, ale obrat proti oslabeným Žibřidicím nedokonal. Naopak domácím se podařilo v oslabení vstřelit dvě branky a jasně dát najevo, že jejich cíle jsou hodně vysoko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté potřebovali na půdě Žibřidíc vyhrát, aby předskočili svého soupeře v tabulce. V boji o postup do vyšší soutěže jsou již pouze tři mužstva rezerva Stráže, Žibřidice a Vesec. 

Vesec byl v úvodu lepším celkem, ale branky dokázali vstřelit jen Žibřidice

Vesečtí se hned od úvodního hvizdu do svého soupeře pustili. Vesec měl více ze hry, ale vyložené šance si nevytvořil a tak přišel ve 20. minutě trest, kdy se krásně trefil Kodet. Zachvíli bylo pro hosty ještě hůře, na 2 : 0 zvýšil Kopecký a do přestávky se ještě trefil Danczi. V tu chvíli to s Vescem vypadalo opravdu špatně. 

Žibřidice i v deseti dokázali vstřelit dvě branky

Velké drama se odehrálo ve druhém poločase. Hostům se podařilo vstřelit branku. Poté dostal druhou žlutou Domácí Olbrich a musel předčasně odejít do sprch. To hosty nakoplo a podařilo se jim snížit na rozdíl jediné branky 3 : 2. Ale domácí měli ve svých řadách zkušeného, po gólech hladového Dancziho. Tento útočník vzal otěže zápasu do svých rukou a dvěma trefami dokonal hattrick. Pro Dancziho to byl třetí hattrick v sezóně. Jen pro zajímavost, v této sezóně se povedlo kanonýrovi Žibřidic zaznamenat sedm branek ve dvou vzájemných zápasech proti Českému Dubu.  



Ohlasy k zápasu


Žibřidice
Lukáš Kopecký ( Žibřidice): Prvních dvacet minut na nás soupeř vlétl. Vesec měl více ze hry, byl lepší, ale nedokázal si vytvořit žádné šance. Hra se mi zdála platonická. Nám se podařilo vstřelit v prvním poločase tři branky a to bylo hlavní. Ve druhé půli to bylo o ničem. Soupeři se podařilo vstřelit náhodnou branku a my dostali červenou. Následně jsme obdrželi branku na 3 : 2 a poté se nám povedlo vstřelit dvě branky v deseti. což rozhodlo zápas.




Sestavy


Žibřidice
D. Peřina [-] - P. Herclík [-] , J. Kochan [-] , P. Olbrich [-] , L. Piskáček [-] - L. Menšík [-] , J. Kučera [-] , F. Kodet [-] , T. Jaček [-] - J. Kopecký [-] , J. Danczi [-]


ŽK: 52. P. Olbrich . ČK: 65. P. Olbrich .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.