Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy pěti góly přehrály Tatran Hostinné


Branky


11. F. Klapka , 15. P. Čihák , 24. D. Franc , 58. M. Vejr , 80. O. Karanský - 22. J. Marek , 81. R. Polák
0

Fotbalisté Kratonoh byli během celého utkání svižnějším a pohyblivějším mužstvem. Hostinné sice nebylo bez šancí, v zakončení ale hosté nebyli tak přesní a efektivní jako soupeř, který vstřelil pět branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kratonohy vstoupily do zápasu sebevědomě. Domácí měli v úvodních minutách šanci zahrávat několik rohových kopů a v jedenácté minutě se dočkali první branky, když se prosadil Filip Klapka. O čtyři minuty později se Hostinné, které čelilo náporu soupeře, nevyvarovalo chyby v defenzivě, kterou potrestal Pavel Čihák.

Domácí se rychle ujali dvougólového vedení a v dalším průběhu první půle pokračovali ve své aktivní a dynamické hře. Přesto se hostům podařilo snížit. Ve dvacáté druhé minutě Hostinné rozehrávalo rohový kop a centrovaný balon Vojtěcha Vladeky se snesl na hlavu skórujícího Josefa Marka.

Fotbalisté domácího týmu ale žádný obrat ve skóre nepřipustili a už o dvě minuty později si vzali zpět dvoubrankové vedení – na konci další svižné kombinace stál David Franc. Ve zbytku poločasu mohly Kratonohy přidat další góly, proti však byla branková konstrukce branky hostů.

Na začátku druhého poločasu byli nebezpečnější hosté, kteří byli blízko snížení na rozdíl jediné branky. Vojtěch Vladeka se řítil sám vstříc bráně Kratonoh, ale svoji šanci neproměnil. Nápor Hostinného mohla ještě více podpořit padesátá šestá minuta, kdy domácí Michal Strasser po druhé žluté kartě opustil hřiště.

V padesáté osmé minutě ale Kratonohy podnikly rychlý výpad do otevřené obrany soupeře a díky gólu Matěje Vejra vedly už 4:1. Hosté chtěli co nejrychleji snížit, jejich naději ale zastavila branková konstrukce domácí brány.

 

Deset minut před koncem Kratonohy vstřelily pátou branku, když chybu hostů v rozehrávce potrestal Ondřej Karanský. Na výhře Kratonoh nic nezměnila ani blesková odpověď Romana Poláka, který o minutu později snižoval na konečných 5:2.  



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Hostinné
Zdeněk Macháček - vedoucí mužstva TJ Tatran Hostinné: V Kratonohách jsme potkali asi nejfotbalovějšího soupeře v soutěži, který o výsledku utkání rozhodl prakticky za necelou půlhodinu. Na začátku druhé půle jsme mohli utkání zdramatizovat, ale nebylo nám přáno. Domácí vyhráli zcela zaslouženě, výborný výkon také předvedla trojice rozhodčích.



Sestavy


FK Kratonohy B
J. Mašek [-] - P. Jimmy [-] (46. O. Karanský [-] ) , T. Klátil [-] (69. M. Holubec [-] ) , M. Strasser [-] , D. Franc [-] , M. Vejr [-] , J. Vodička [-] , P. Čihák [-] (46. L. Veverka [-] ) , F. Klapka [-] , Z. Semelka [-] , J. Novotný [-]

TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - J. Hykel [-] (59. J. Slavík [-] ) , V. Vladeka [-] , V. Valášek [-] (74. R. Kosina [-] ) , M. Brož [-] , V. Purkert [-] (46. T. Maličký [-] ) , P. Šmucer [-] , J. Marek [-] , T. Valeš [-] , R. Polák [-] , L. Kracík [-] (73. D. Blažek [-] )

ŽK: 33. M. Strasser , 39. M. Vejr , 75. J. Vodička . ČK: 56. M. Strasser .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Vokřínek Jan - BLASCHKE Petr, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.