Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek neudržel dvoubrankové vedení a remizoval doma s Machnínem


Branky


0

Hrádek neudržel dvoubrankové vedení a nakonec se rozešel smírně s Machnímem. Domácí můžou mrzet neproměněné situace ze závěru zápasu, kdy si dokázali vytvořit tlak, ten však již ve střelení gólu nezužitkovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrádek chtěl na domácí půdě napravit vysokou porážku z posledního kola proti Žibřidicím. Proti Machnínu nastoupil v oslabené sestavě, navíc měl na soupisce pouze 12 hráčů, což se v závěru zápasu ukázalo jako klíčové. Machnín dokázal dotáhnout dvoubrankovou ztrátu a remizoval s Hrádkem 2 : 2. Domácí spalovali jednu šanci za druhou, a proto si z tohoto duelu odvezli pouhý bod.

Výborně hrající Konrád otevřel skóre zápasu

Hned ze začátku utkání diktovali tempo domácí. Ve 3. minutě pálil na brankáře Franka domácí Šulc, tvrdou ránu blokovali obránci Machnína. Po chvíli se také připomněli hosté, ze standardní situace a následné kombinace zakončoval Buchvald, bránu však přestřelil. Z následného protiútoku zabrzdil Šulce praporek pomezního, ten však ještě stihl zakončit k nelibosti rozhodčího, který jej pouze napomenul. Ve 13. minutě opět zakončoval dělovkou Šulc, ale brankář hostů skvěle zareagoval. Domácí nadále tlačili soupeře, v 16. minutě hlavičkující Šulc opět nevyzrál na brankáře hostů. Za chvíli na to se domácí Svoboda pokoušel překonat brankáře dělovkou zpoza šestnáctky, Frank však chytal výborně a tak se na změnu skóre muselo počkat až do 24. minuty, kdy Hrádecký motor Konrád překrásnou sólovou akcí středem hřiště poslal přízemní střelu k pravé tyči hostujícího celku, 1 : 0. Konrád i nadále motal obránce Machnína. Kuriózní situace nastala ve 26. minutě, kdy zahrával domácí Skrbek rohový kop a ohrozil přímo bránu, Frank však stačil míč vypíchnout na další roh. Hosté byli pod tlakem. Opět se zaskvěl Frank před Konrádovou dělovkou. Ve 28. minutě se podruhé měnil stav utkání, Štálík si naběhl na levou stranu a krásným obloučkem našel napravo nabíhajícího Skrbka, který zvoleje překonal Franka, 2 : 0. Domácí nadále diktovali tempo hry. Ve 32. minutě se prokličkoval až před brankáře hostů Konrád, ale přihrál jen protihráči. Střídající Stránský se pokusil zakončit, ale přestřelil branku hostů. Přísloví nedáš, dostaneš se potvrdilo ve 40. minutě, kdy po chybě domácího brankáře, který pouze vyrazil míč  před sebe, zakončil do odkryté branky Romanopulos. Hosté si dokázali do poločasu vytvořit ještě jednu šanci, ale tu jim zlikvidoval brankář Šedivý. 

Drama až do konce

Ve druhém poločase domácím docházeli síly. Svatoň nasadil domácímu Klenovičovi jesličky, jeho zakončení však postrádalo razanci. Hosté se dočkali vyrovnání. V 58. minutě se při závaru před brankou Šedivého nejlépe zorientoval Buchvald ml. a srovnal stav zápasu 2 : 2. Po vyrovnání se do šancí dostali Šulc s Konrádem, ale ani jeden jmenovaný nedokázal vyzrát na brankáře hostů. A tak se oba celky rozešli smírně s výsledkem 2 : 2



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Hrádek nad Nisou C
Šulc Lukáš (hráč domácího celku): Začátek nebyl špatný. Poté jsme se dopustili zbytečných chyb a nechali jsme soupeře vyrovnat a to nás mrzí. Musíme stabilizovat náš kádr, abychom byli v další sezóně silnější.

Machnín
Buchvald Pavel st. (trenér a hráč hostů): Věděli jsme o soupeřovi, že se mu nedaří v defenzívě a toho jsme dnes chtěli využít, ale utekl nám úvod utkání a tak jsme brzy inkasovali. Ve druhé půli jsme byli lepším mužstvem. Bohužel jsme již nedokázali dát vítězný gól



Sestavy


TJ Slovan Hrádek nad Nisou C
Š. Šedivý [-] - M. Koleno [-] , R. Horák [-] , J. Jiřišta [-] , J. Týnek [-] - D. Klenovič [-] , S. Skrbek [-] (33. J. Stránský [-] ) , A. Konrád [-] , J. Svoboda [-] - M. Štálík [-] , L. Šulc [-]

Machnín
B. Frank [-] - P. Buchvald [-] , V. Albrecht [-] , M. Pavlů [-] , R. Novotný [-] - P. Buchvald [-] , J. Bér [-] , J. Svatoň [-] , M. Pavlů [-] (51. L. Resler [-] ) , P. Buchvald [-] - N. Romanopulos [-] (60. M. Marhuliak [-] )

Místo: Hrádek n.N.. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.