0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec nad Orlicí nejtěsnějším možným výsledkem porazil Červený Kostelec


Branky


0

Fotbalisté Kostelce nad Orlicí o svém vítězství rozhodli předčasně už v šestadvacáté minutě první půle. Následující průběh zápasu další góly nepřinesl, a hosté tak zvítězili 0:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Větší aktivitou oplývali v úvodu zápasu hosté z Kostelce nad Orlicí. Ti se více drželi na balonu a kombinovali na soupeřově polovině. První a ve výsledku jediné branky zápasu se hosté dočkali v šestadvacáté minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Petr Klapal.

 

Ve druhém poločase hosté pokračovali ve své kombinační hře, zatímco domácí vyznávali spíše přímočařejší styl hry. Taktika ani jednoho z mužstev však další branku nepřinesla. Domácí se sice v první minutě nastavení začali radovat, když díky důrazu na brankové čáře dotlačili míč do sítě, rozhodčí však jejich branku, pravděpodobně pro útočný faul, neuznal. Kostelec nad Orlicí tak těsné vedení udržel a zvítězil 0:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
Petr Liška - trenér TJ Červený Kostelec: Hosté byli fotbalovějším týmem, my jsme nedokázali zužitkovat ani jeden z protiútoků. I přesto nám rozhodčí v 90. minutě upřel regulérní gól.

FK Kostelec nad Orlicí
Milan Bořek - vedoucí mužstva FK Kostelec nad Orlicí: Myslím, že v dnešním utkání jsme byli silnější na balonu, dobře kombinovali a zaslouženě vyhráli. Nemohu souhlasit, že branka v 90. minutě byla regulérní, protože náš brankář držel míč zcela evidentně v rukách. Klobouk dolů před výkonem rozhodčích, neměli to v bouřlivém prostředí vůbec jednoduché.



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - D. Vejman [-] , T. Petr [-] , T. Martínek [-] , D. Petrů [-] , M. Barták [-] , J. Hundák [-] , P. Runkas [-] (54. S. Štelzig [-] ) , P. Bárta [-] , D. Hála [-] , M. Kováčik [-]

FK Kostelec nad Orlicí
V. Ikizgül [-] - P. Klapal [-] , J. Cvejn [-] , M. Cvejn [-] , M. Jedlička [-] , A. Řehák [-] (80. A. Hašek [-] ) , K. Kaplan [-] , D. Krupka [-] , M. Klouda [-] , L. Říha [-] (88. J. Kvasnička [-] ) , L. Šrámek [-]

ŽK: 60. D. Hála , 87. P. Bárta , 90. S. Štelzig - 72. M. Jedlička , 88. M. Klouda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Trejbal Adam - BEČVÁŘ Lubomír, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.