3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad i přes početní převahu ztratily vedení. Vysokou zdolaly v penaltovém rozstřelu


Branky


0

Fotbalisté Lázní Bělohrad si v obou poločasech dokázali vytvořit herní převahu, branky ale nedávali tak snadno, a to i přesto, že celý druhý poločas hráli v početní převaze. Vedení, které domácí nabyli devět minut před koncem, neudrželi a museli rozhodnout až v rozstřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu zápasu byli aktivnější domácí, kteří se více drželi na balonu. Fotbalisté Lázní Bělohrad kombinovali na polovině Vysoké, skrze přehuštěné vápno se ale do šancí příliš nedostávali. I přes převahu domácího týmu se tak jako první prosadili hosté. Ve dvaadvacáté minutě se po dlouhém nákopu gólmana Milana Pavliše dostal do gólového zakončení Jan Pražák, který překonal Marka Galla a otevřel skóre zápasu.

I po inkasované brance domácí pokračovali ve svých útočných snahách a kombinační hře, na gólovou radost si ale museli počkat až do závěru první půle. Ve čtyřicáté minutě Bělohradští zahrávali přímý kop. Petr Topič našel svým přesným centrem Tomáše Rejmana a ten dopravil míč do sítě.

Situace Vysoké se ještě více zkomplikovala ve čtyřicáté třetí minutě. Hostující útočník Vojtěch Bělka dostal v jednom okamžiku dvě žluté karty – jednu za faul a druhou za nespokojené výroky vůči rozhodčímu – a musel opustit hrací plochu o dvě minuty dříve než jeho spoluhráči.

Ve druhé půli se domácí snažili zužitkovat přesilovou hru. Bělohradští sice pokračovali ve svém dominantním držení balonu, přetavit tlak ve vedoucí branku se jim ale podařilo až v závěru utkání. V osmdesáté první minutě na hranici vápna Jakub Loner udržel míč před dotírajícími obránci soupeře a přízemní střelou k tyči zaskočil gólmana Pavliše.

Z tříbodového zisku se Lázně Bělohrad nakonec netěšily. V osmdesáté osmé minutě se Vysoké podařilo vyrovnat na 2:2. Hosté rozehrávali rohový kop a do jedné z posledních šancí zápasu se zapojil i gólman Milan Pavliš. Střelcem vyrovnávací branky ale nebyl brankář Vysoké, míč na zadní tyči propadl k Janu Škvrňákovi, který nekompromisní ranou propálil vše před sebou a poslal zápas do penalt.

 

Penaltový rozstřel byl dlouhou dobu vyrovnaný. Střelci na obou stranách byli neomylní až do šesté série, kdy domácí gólman Marek Gall vychytal penaltu hráče Vysoké. Lázně Bělohrad tak získaly dva body. 



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - trenér TJ Lázně Bělohrad: Do prvního domácího utkání v nové sezoně jsme vstoupili aktivně, přesto jsme po nedorozumění v obraně jako první inkasovali. Soupeře jsme dále k ničemu nepouštěli a před koncem poločasu srovnali skóre. Po přestávce jsme chtěli oslabenou Vysokou ještě více přehrát a otočit skóre. To se nám částečně povedlo. Bohužel jsme nezvládli konec zápasu a inkasovali jsme, což považuji za velkou ztrátu.




Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - P. Topič [-] , J. Odvárko [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , R. Šorm [-] (71. R. Suchánek [-] ) , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Rejman [-] (87. D. Holomba [-] ) , D. Mindl [-] , J. Hrnčíř [-] (87. M. Šorm [-] )

FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - T. Prorok [-] (81. J. Škvrňák [-] ) , P. Duben [-] (63. J. Píša [-] ) , P. Kafka [-] , M. Ptáček [-] - R. Růžička [-] , M. Haken [-] , J. Jelínek [-] , J. Podlipný [-] - J. Pražák [-] (71. J. Homolka [-] ) , V. Bělka [-]

ŽK: 33. R. Šorm , 50. P. Topič - 31. J. Podlipný , 43. V. Bělka , 60. T. Prorok . ČK: 43. V. Bělka .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Šedivý Michal - BUCHTA Petr, FRANĚK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.