Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 10:15

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rudná rozhodla už v prvním poločase


Branky


0

Utkání pro fotbalunas.cz okomentoval trenér domácího celku Petr Vraštil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu 18. 11. 2017 nás čekal v posledním podzimním kole domácí zápas, se soupeřem z nedalekého Dobříče. Naposledy jsme se s tímto soupeřem utkali v mistrovské soutěži (III. třídě) v roce 2014 a venkovní utkání tenkrát skončilo 0:0. To byla postupová sezóna našeho soupeře a hned v té následující si v OP vybojoval Dobříč druhé místo a dodatečný postup do I.B. třídy. Před tímto zápasem patřilo Dobříči průběžné 11. místo a oba týmy dělilo šest bodů (v náš prospěch). 


Chtěli jsme navázat na sérii čtyř výher, získat doma další tři body, které by nám zajistily klidnější zimní „spánek“! Protože šlo o prestižní zápas v domácím prostředí a také poslední kolo, tak jsem měl k dispozici 16 hráčů!!! Sice mne mrzely výpadky, některých dalších hráčů, ale i tak šlo o velice slušnou sestavu, která se během posledních kol celkem stabilizovala. 


Úvod zápasu přinesl lehké oťukávání a pak už naši převahu, alespoň co se nebezpečných situací týkalo. Obě křídla se činila a posílala před branku nebezpečné přihrávky, které jen o pár centimetrů míjely nabíhající spoluhráče. Typická akce se nám povedla zakončit v 18. minutě, kdy si s hostujícím brankářem poradil, z blízka Marek Kaucký, 1:0! Zahrávali jsme také celkem dost rohových kopů. Po jednom z nich hlavičkoval Martin Samko do břevna. Ve 22. minutě a nevím, zda to nebylo dokonce při témže rohu, ale myslím, že šlo i další v pořadí, si našel na hranici vápna odražený balón Robert Stökl a poslal na bránu něco, co nadchlo všechny přihlížející. Neskutečná střela prosvištěla do vzdálenějšího horního rohu branky, 2:0!!! Hráli jsme dobře kombinačně a pozorně v obraně, ale další šance jsme ke gólu nedotáhli.

 

Před zápasem jsem si dělal statistiku vstřelených a obdržených branek, z čehož mi vyšlo, že nejhorší pasáže zápasů jsme měli od 31. do 45. minuty. Ani toto derby nebylo výjimkou! Hráči se buď nechali vedením ukolébat, nebo jde opravdu o projev špatné fyzické připravenosti. V každém případě nás v této fázi zápasu musel podržet náš brankář, neboť dvě velké šance měl hostující Tomáš Kloubek a jednu velkou i jeho spoluhráč. Se štěstím a jedním fantastickým zákrokem Honzy Soukupa jsme vše ustáli. Mohli jsme tedy ve 44. minutě vyrazit znovu na zteč, když unikl po levém křídle Kaucký a namazal před branku Stöklovi, který dal svůj druhý gól, 3:0!


Do druhého poločasu nahradil Petr Zachař na levém okraji obrany Slávu Jellúše a šlo se na to. Hostující tým přeskupil řady a na hrot vytáhl opět Honzu Kadlece, který dokáže obránce pěkně zaměstnat. Jenže jak skvěle skončila první půle, tak začala i druhá. Hned ve 46. minutě došlo opět k úniku Kauckého, následoval ostrý centr před branku, do kterého vpadl Míra Miller a dal gól svojí hrudí, 4:0! Hosté působili zlomeně a odevzdaně. Zjišťuji však, že podobné náskoky nám snad i vadí a máme rádi dramata, jinak si nedokážu vysvětlit, co se odehrávalo od 60. minuty. Nejprve jsme nebyli schopni zareagovat na rychlé autové vhazování, čehož následně využil Tomáš Vosátka a snížil na 4:1!

 

A již v 65. minutě si zakončení tentýž hráč zopakoval a najednou to bylo 4:2! I přes dvougólový náskok jsme si najednou nevěřili, míče začali jen odkopávat a hosté vycítili svoji šanci. Zvýšili aktivitu a ve vzduchu visel další jejich gól. Uklidnění přišlo naštěstí už v 70. minutě. To unikl po pravém křídle Roman Wrobel a svoji slabší nohou dotlačil míč do sítě, 5:2! Prostřídal jsem i ostatní hráče z lavičky a závěr zápasu už jsme si užili. Mohli jsme přidat i další góly, ale to se nám už nepovedlo, i když převaha byla opět patrná. 


Získali jsme tedy další důležité body, kterých máme teď 22 a po rozpačitém začátku soutěže je to už veselejší!

 

 

Hvězdičky: Stökl, Kotouč D., Kaucký



Sestavy


FK Rudná
J. Soukup [-] - - M. Samko [-] , R. Stőkl [-] (75. L. Jeníček [-] ) , M. Miller [-] , J. Krejčí [-] (86. J. Eminger [-] ) , D. Kotouč [-] , J. Hartig [-] (70. J. Sloup [-] ) , M. Kaucký [-] , S. Jellúš [-] (46. P. Zachař [-] ) , P. Zmeškal [-] , R. Wrobel [-] (82. M. Berecz [-] )

FK Dobříč
F. Novotný [-] - T. Slavík [-] , M. Vicany [-] , T. Kloubek [-] , J. Svatek [-] , M. Hamborský [-] , J. Petrla [-] , L. Jedlička [-] , V. Kadlec [-] (7. M. Kvietok [-] ) , T. Vosátka [-] (79. A. Coufal [-] ) , J. Kadlec [-]

ŽK: 78. M. Miller , 80. M. Samko - 55. J. Kadlec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čechmánek Igor - POLÁK Ivo, STUMPF Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.