V. Masopust 19. (vl.)
P. Zachař 63. (vl.)
N. Jaroslav 90.
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lety si v prvním kole vyšláply na Rudnou, hosté si dali dva vlastňáky


Branky


19. V. Masopust (vl.) , 63. P. Zachař (vl.) , 90. N. Jaroslav - 77. R. Wrobel
0

Poslat soupeře do rozhodujícího trháku dvěma vlastními góly, to se jen tak nevidí... Jak nám utkání popsal trenér Rudné Petr Vraštil?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Masopust poslal míč do své brány

1. kolo v krajské B. třídě jsme odehráli 26.8.2017 na hřišti FK Lety. Soupeř v loňské sezóně skončil na 4. místě, v jeho řadách je množství kvalitních hráčů se zkušenostmi i z nejvyšší domácí soutěže a tak nás nečekalo nic lehkého. Navíc absence hráčů Zmeškal, Samko, které není lehké nahradit, byla další velkou překážkou. Jinak jsme se sešli, ale v hojném počtu a se všemi posilami. Nutno podotknout, že i domácím scházelo několik hráčů (Cipra, Císař, Čermák, Jarolím M., Turek) a asi největší ztrátou byla neúčast Marka Jarolíma. 


Od úvodního hvizdu jsme byli až nečekaně aktivní. Domácí nejspíš vyčkávali, s čím přijdeme, a na start zápasu měl vliv náš nováčkovský elán. Míč jsme měli v úvodu častěji, ale kombinovali jsme převážně v obraně, a přechod do rychlého protiútoku narušovalo množství nepřesností. Přesto tam náznaky šancí byly a největší měl po hezké kombinaci středem Milan Kotouč, ale svoji střelou našel jen dobře postaveného domácího brankáře Radka Sňozíka. Od 11. minuty převzali otěže utkání domácí a diktovali, co se bude hrát. Velké problémy nám dělal pohyblivý Martin Chalupa, který ukazoval jak silný na míči je. Kolem 15. minuty jsme mohli poprvé inkasovat, když na Honzu Soukupa mohl sám postupovat domácí Jaroslav Nejepsa. Naštěstí místo nájezdu zvolil střelu z hranice vápna, se kterou si náš brankář poradil. Pak jsme měli obrovské štěstí i při jedné dorážce, kdy na domácího borce zívala prázdná branka.

 

O štěstí se však nedalo mluvit v 19. minutě. To si naběhl do volného prostoru právě Chalupa a jeho ostrý centr mohl odvrátit Vladimír Masopust. Bohužel balón zasáhl tak smolně, že se od jeho stojné nohy odrazil k tyči a my prohrávali ukázkovým vlastňákem 1:0! Domácí tým se uklidnil a zkušeně držel míč, s pomocí krátkých narážeček a vyčkával na skulinky v naší obraně. Také jsme dovolili domácím zahrávat několik rohových kopů a jeden nebezpečný PVK. Vše jsme nějak ustáli. V horkém počasí nám docházely síly, projevovala se domácí zkušenost a několik hráčů si přes svá obnovená zranění zkoušela vyžádat střídání. I když náhradníků bylo k dispozici dost, tak většinou šlo o defenzivní hráče a proto jsem ke střídání nesáhl. Těsně před koncem poločasu jsme byli hodně blízko vyrovnání. Míra Rott získal u rohového praporku míč, překonal domácího obránce a centroval na nabíhajícího Roberta Stökla. Jeho hlavu však nepřesný centr nenašel, což byla škoda, protože volnosti ke skórování měl dost. 

Wrobel zdramatizoval utkání

I do druhé půle jsme nastoupili beze změny. Sice jsme si byli vědomi toho, že nás domácí uprostřed hřiště přehrávají, ale stále to bylo jen o gól a naše šance přijít ještě mohla. Optimismus vzal za své v černé 63. minutě. Rozjeli jsme akci od obránců a míč dostali na středový kruh, kde byl volný Stökl. Ten se mohl s míčem pohodlně otočit směrem k brance domácích, ale zde se projevila další naše slabina-komunikace! Místo pokřiku sám (pro sebe, hraj dopředu...) zaznělo nesmyslné „záda“! Náš hráč chtěl tedy sklepnout míč na našeho záložníka, ale místo toho našel zcela volného Nejepsu. Náš brankář mu situaci ztížil, jak jen mohl, u brankové čáry tak dostal nepatrnou šanci na záchranu Míra Miller, ale přes jeho nohu a další vlastní dorážku Petra Zachaře skončil míč v síti podruhé, 2:0!

 

Při obou gólech domácích jsme tedy vydatně asistovali, a aby nebylo „smůly“ málo, tak se při onom zákroku náš brankář zranil a musel střídat. Rozhodl jsem se zariskovat, nestáhnout do branky Millera, ale postavil se tam střídající Sláva Jellúš. Domácí v 74. minutě stáhli ze hřiště svého nejlepšího hráče Chalupu a najednou se začal více otvírat prostor pro útočení. V 77. minutě se povedlo prostrčit míč na nabíhajícího Wrobela a ten razantně propálil domácího gólmana, 2:1!

 

Zbývalo nějakých deset minut, když jsme se hnali za vyrovnáním, ale dvě slibné akce Wrobela a Milana Kotouče góly neskončily. Poprvé byl našemu hráči odpískán faul na posledního obránce (což se nám moc nezamlouvalo) a podruhé zmařil šanci pádem pod nohy domácí brankář. Samozřejmě při naší snaze jsme hráli vzadu prakticky bez obrany a domácí měli tři obrovské šance. Jednou nám pomohla tyč, jednou nepřesné zakončení do „brankáře“ a největší šanci zazdili domácí nepochopitelnou přihrávkou do jasného ofsajdu! V 90+1. minutě přesto naše trápení skončilo, když svůj nájezd tentokrát Nejepsa proměnil a stanovil konečný výsledek 3:1! 

AUTOR: Petr Vraštil



Ohlasy k zápasu



FK Rudná
Petr Vraštil (trenér): První zápas jsme tedy výsledkově nezvládli, ale myslím, že i samotní hráči cítí, že je na čem stavět a hrát se snad bude dát i s jinými soupeři. Za obětavost a celkem houževnatý výkon si zaslouží pochvalu všichni. Také chci moc poděkovat našim fanouškům, kterých bylo tentokrát opravdu hodně! Hvězdičky: Soukup, Miller, Kotouč M.



Sestavy


Lety
R. Sňozík [-] - M. Baubín [-] , J. Baubín [-] , M. Pospíšil [-] , A. Kustoš [-] (84. D. Veselý [-] ) , J. Šmerda [-] - J. Kischer [-] , J. Kratochvíl [-] , D. Kischer [-] - M. Chalupa [-] (74. P. Rosenkranz [-] ) , N. Jaroslav [-]

FK Rudná
J. Soukup [-] (65. S. Jellúš [-] ) - V. Masopust [-] , M. Miller [-] , P. Zachař [-] , J. Krejčí [-] (57. D. Kotouč [-] ) - R. Wrobel [-] , M. Rott [-] , J. Hartig [-] (74. M. Berecz [-] ) , M. Kaucký [-] - R. Stőkl [-] , M. Kotouč [-]

ŽK: 79. M. Baubín - 16. M. Miller , 71. J. Hartig .
Hráči zápasu: M. Kotouč , M. Miller , J. Soukup .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Walter Roman - ŠVAGR Tomáš, BUDAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.