4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kuriózní branka rozhodla zápas Hlízova a Milovic


Branky


14. L. Křelina (p.) , 20. V. Maxa , 29. D. Linhart , 89. J. Šmidrkal - 7. M. Dlouhý
0

Hlízov stále kraluje celé soutěži. Naposledy porazil Milovice, i když musel otáčet nepříznivé skóre. Gól na 3:1 stál za to!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 9. kole PRODIET I. B třídy skupiny C přivítali fotbalisté Hlízova na svém hřitši Milovice. Jako první se gólově prosadili hosté, když hned v 7. minutě poslal po centru z pravé strany míč za Míškova záda Dlouhý. Hlízov odpověděl ve 14. minutě, když byl ve vápně stažen Maxa a pokutový kop proměnil Křelina.

 

O šest minut později sklepl ve vápně Linhart míč Maxovi a ten střelou k tyči otočil skóre utkání. Hodně kuriózní moment se odehrál ve 29. minutě, když domácí David Linhart odcházel od branky soupeře a milovický brankář jej při výkopu trefil míčem do zad, od nichž se míč odrazil do branky - 3:1. 

 

Poslední branku zápasu si schoval Hlízov až do úplného závěru, když se do vápna dostal Maxa, který poslal míč před branku, kde jej hostující obránce nechtěje přihrál Šmidrkalovi, pro kterého už nebyl problém poslat míč do sítě a upravit na konečných 4:1. 

 

Zdroj: Oficiální web klubu FOTBAL Hlízov



Ohlasy k zápasu


FOTBAL Hlízov
David Linhart (trenér): "Moc dobrý výkon jsme nepodali. Jako je už doma pomalu tradicí, tak jsme inkasovali první gól. Moc se mi nelíbí poslední dobou náš přístup. Zjednodušeně řečeno chodíme na hřiště jako mistři světa a každý si uleví, kde může. V týdnu si budeme muset o našem přístupu trochu promluvit. Na druhou stranu jsme dali čtyři góly. Milovice byly herně asi o něco lepší, ale my po první obdržené brance uzavřeli obranu a byli jsme směrem dopředu produktivnější. Nakonec si Milovice daly gól na tři-jedna prakticky sami, když jsem vybíhal od branky a jejich brankář mě trefil zezadu do zad a míč se odrazil do branky. Sice jsme vyhráli, ale jak jsem již řekl, s výkonem jsem spokojený nebyl. Bohužel naši hru moc neoživili ani střídající hráči. Nicméně i přes ne úplně ideální výkon jsme to zvládli a zvítězili jsme. Snad bude naše hra příští týden v Sadské lepší a vyhrajeme i tam, i když víme, že to tam bude hodně náročné."




Sestavy


FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - P. Holík [-] , J. Navrátil [-] , D. Linhart [-] - M. Výborný [-] , T. Šváb [-] (46. J. Oliva [-] ) , F. Kvíčala [-] (83. J. Hanuš [-] ) , J. Židík [-] (65. O. Tomíšek [-] ) , P. Růžička [-] - L. Křelina [-] (60. J. Šmidrkal [-] ) , V. Maxa [-]

AFK Milovice
O. Fišer [-] - V. Tangl [-] , M. Dlouhý [-] , T. Mencl [-] (65. P. Müller [-] ) , J. Beneš [-] , D. Hubáček [-] , J. Krátký [-] , P. Zoubek [-] (74. O. Chalupník [-] ) , J. Štumar [-] , O. Drahorád [-] , F. Novák [-]

ŽK: 82. D. Linhart - 13. F. Novák , 54. D. Hubáček , 78. J. Krátký .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Šefara Milan - ASNÍK Daniel, BROŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.