Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.06.2015 15:00

12.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jenišovice zvítězily v duelu s Kokonínem


0

Poslední kolo Okresního přeboru nám nabídlo plno zajímavých zápasů, tento byl jeden z nich. Na domácí půdě se představilo „béčko“ Jenišovic, které skončilo na osmém místě, Kokonín díky zaváhání skončil až na pozici šesté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do zápasu lépe a hned v úvodu zápasu byli lepším týmem. Postupem času je srážela nepřesnost v rozehře a otěže zápasu převzali lépe kombinující hosté. První náznak šance hostů skončil na domácím brankáři a další na nepřesném zakončení. V závěru první půle se Kokonín prosadil po přímém kopu a získal poločasové vedení 0:1. Do druhé půle poslali domácí hned čtyři čerstvé hráče. Postupně začali hosty přehrávat, ale i oni měli potíže s koncovkou. Když už byl soupeř překonán, končily akce domácích na brankové konstrukci. V 73. minutě byl sražen ve vápně Bangha a Randák vyrovnal. Poté zahrávali hosté sérii rohů a vytvořili si několik šancí, které pochytal výborný Sucharda. Když neproměnil nájezd hostující Maixner, přišel trest. Hradecký zatáhl míč a Bernard ho do odkryté branky uklidil. Kokonín vrhl své síly do vyrovnání, ale největší šanci závěru zápasu měl Randák na druhé straně, těsně minul a výsledek se už neměnil. Zápas se povedl i rozhodčímu Dvořákovi.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kokonín
Michal Klacek (hráč Kokonín): Je velká škoda, že jsme nezvítězili, domácí se ukázali jako dobrý soupeř, i když byl nejspíš značně posílen A-mužstvem. Před zápasem jsme byli na čtvrté pozici, tak jsem zvědav kam až spadneme.



Sestavy


FC Jenišovice B
-. Sucharda [-] - M. Randák [-] - L. Bernard [-]

TJ Sokol Kokonín
V. Firman [-] - J. Chroustovský [-] , J. Chuchla [-] , M. Lhota [-] , L. Kunze [-] - J. Čermák [-] , M. Klacek [-] , S. Jabálek [-] , T. Gut [-] - P. Mrklas [-] , M. Šilhán [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 Jiskra Mšeno B 13 68:21 34
2 FC Jenišovice B 13 42:21 31
3 Josefův Důl 13 45:20 30
4 TJ Sokol Držkov B 13 49:34 21
5 FK Kovo 12 43:37 19
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Pavel Štěpán 20
2 Matěj Vaníček 14
3 Michal Kovár 14
4 Ondřej Pokorný 13
5 Adrian Nagy 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 39 59,1% 1
2 Venca Likeš 37 56,1% 0
3 Radek Hruška 13 31,0% 0
Zobrazit celou tabulku