0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlízov zahazoval šance, na konec bral dva body


Branky


0

K zápasu 2. kola PRODIET I. B třídy vyjeli fotbalisté Hlízova do Tuchorazi. V utkání Hlízovští svého soupeře přehráli a vytvořili se řadu šancí, ale selhali v koncovce, a tak zápas za stavu 0:0 dospěl do penaltového rozstřelu.V něm byl Hlízov úspěšnější a připsal si tak bonusový bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli nebezpečnější

První šanci zápasu měl Šmidrkal, který ve 25. minutě postupoval ze strany sám na domácího brankáře, ale ten jeho střelu vyrazil. Ve 40. minutě našel Růžička za obranou ve vápně Švába, ale i jeho pokus vytěsnil brankář domácích na roh. V závěru poločasu pak Hlízovští předvedli ťukes na jeden dotek, na jehož konci byl Šmidrkal, který ani tentokrát nevyzrál na brankáře Tuchorazi. 

Hlízov neskóroval

Po přestávce to byl festival neproměněných šancí Hlízova. Po hodině hry Maxa prostrčil mezi obránci míč Šmidrkalovi, který šel sám na branku, vystřelil z hranice vápna a za překonaného brankáře zaskočilo tentokrát břevno. Jedinou šanci domácích, která přišla čtvrt hodiny před koncem měl Rybařík, který se z ničeho nic objevil za hostující obranou, ale svůj pokus poslal nad horní tyč. V 78. minutě Hlízov rychle rozehrál standardní situaci a Tomíšek našel ve vápně Výborného, ale jeho pokus vytáhl konečky prstů na roh brankář Tuchorazi. V 84. minutě se rozeběhl po křídle Výborný a svým centrem oslovil střídajícího Křelinu, který hlavičkoval nikým nekrytý nad. Hlízov poté zahrozil ještě z několika úniků, ale gólově se prosadit nedokázal, a tak přišly na řadu penalty.

 

 

Penalty pro hosty

Hned tu první Míšek chytil Havránkovi. Linhart poté poslal Hlízov do vedení. Domácí Grznárik poté netrefil branku a po něm tak Ružička poslal Hlízov do vedení 2:0. Za domácí korigoval Bílek a poté, co Židík neproměnil, vyrovnal na 2:2 Novák. Vedení vrátil Hlízovu Oliva a bylo jasné, že poslední domácí střelec musí dát. Míč si postavil brankář Tuchorazi Macho a vysoko přestřelil. 

Zdroj: fotbalhlizov.cz / skrz reg.sekci zaslal Radek Špinka



Ohlasy k zápasu



FOTBAL Hlízov
David Linhart (trenér): "Máme sice dva body z venku, ale bohužel u nás přetrvává problém, který jsme řešili už v přípravě, a to, že nejsme schopní dávat góly. Na vyložené šance jsme vyhráli snad třináct-nula, z toho jsme šli sedmkrát sami na bránu. Domácí měli v bráně starého, zkušeného brankáře Macha, který chytal dvacet let ligu. Na jednu stranu jsem rád, že máme dva body, protože za svou kariéru jsem v Tuchorazi nikdy nic neuhrál. Na druhou stranu jsme byli o tři třídy někde jinde a měli jsme jednoznačně vyhrát tak o pět gólů. Jsem rád, že jsme alespoň dotáhli do vítězného konce penalty a máme dva body. Celkově máme pět bodů, což po dvou kolech, jako nováček, je dobré."



Sestavy


FC Tuchoraz
L. Macho [-] - J. Novák [-] , R. Havránek [-] , J. Klepal [-] , F. Rybařík [-] , T. Černý [-] , J. Grznárik [-] , T. Bílek [-] , B. Hanzl [-] (67. R. Nývlt [-] ) , D. Jurka [-] , L. Trnka [-]

FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - P. Holík [-] , O. Tomíšek [-] , J. Navrátil [-] , D. Linhart [-] - J. Oliva [-] , P. Růžička [-] , T. Šváb [-] (46. M. Výborný [-] ) , F. Kvíčala [-] (75. J. Židík [-] ) - J. Šmidrkal [-] (71. L. Křelina [-] ) , V. Maxa [-]

ŽK: 39. L. Trnka , 49. T. Bílek , 79. R. Nývlt - 20. F. Kvíčala , 36. J. Oliva .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mansour Jakub - SUCHÝ Aleš, NEHASIL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.