2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 10:15

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Podlena má střeleckou formu, Rakovník ale zachránil Krupička


Branky


0

Rakovník - Podlena v minulém kole nasázel hattrick, tentokrát vstřelil oba góly svého celku. Okresní derby musely rozhodovat pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podlena poslal brzy Mšec do vedení

V neděli bylo na programu další okresní derby v rámci I. B třídy, ve kterém rezerva rakovnického SK hostila hráče Sokola Mšec. K vidění byl velmi dobrý a útočný fotbal, který nabídl rychlou úvodní branku, kterou zaznamenal kanonýr hostujícího celku Podlena - 0:1. Na druhé straně byl k vidění zákrok na hranici pravidel ve vápně na Matese, sudí ale zákrok vyhodnotil v souladu s pravidly. Zajímavou střelu vyslal Wittmayer, ale míč proplachtil těsně vedle šibenice. Do kabin tak šli hosté s jednogólovým náskokem.

Zápas dospěl až do penalt

Vstup do druhého poločasu se povedl domácím. Ve 49' využil Krupička ostrý přízemní centr jednoho ze svých spoluhráčů a míč uklidil do odkryté branky - 1:1. Poté zahrávala Mšec standartní situaci. Lupák našel svým centrem hlavu Podleny, který ale nedokázal trknout míč mezi tři tyče. V 57' poslal Krupička svůj tým do vedení, když po přesném uvolnění prostřelil Klímu - 2:1.

 

Radost Rakovnických ale netrvala vůbec dlouho. Ještě v též minutě Mšec vyrovnala. Centr Wittmayera si našel opět střelec Podlena a vyrovnal - 2:2. Další střelu na Kabeleho vyslal Lupák, ale rakovnický brankář jeho pokus vyrazil. Mšec byla blízko ke vstřelení vedoucí branky, střelu Podleny ale zastavila tyč, která zároveň znemožnila tomuto hráči druhý hattrick po sobě. Zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu.

Mšec nezaváhala ani jednou a z derby brala dva body

V penaltové loterii byli hosté neomylní, když proměnili: Karel Lupák, Ondřej Zázvorka, Jakub Kučera, Martin Wittmayer i Jakub Podlena. Za domácí byli úspěšní: Petr Kýzl, Marek Tvrz, Petr Kabele a Michal Fojtik. Jediným neúspěšným byl Tomáš Mates, který přestřelil.



Sestavy


SK Rakovník B
P. Kabele [-] - M. Beneš [-] , P. Nováček [-] (65. R. Hamouz [-] ) , M. Tvrz [-] , M. Fojtík [-] - J. Sklenka [-] , J. Mareš [-] (49. D. Titlbach [-] ) , J. Čech [-] , T. Mates [-] , P. Faigl [-] (82. P. Kýzl [-] ) - M. Krupička [-]

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí z.s.
M. Klíma [-] - P. Heller [-] , J. Kučera [-] , Z. Červený [-] - K. Lupák [-] , D. Mrázek [-] , O. Zázvorka [-] - J. Zeman [-] (86. J. Jurgovski [-] ) - J. Pelc [-] (74. T. Janoušek [-] ) , M. Wittmayer [-] , J. Podlena [-]

ŽK: 81. M. Tvrz - 30. O. Zázvorka , 54. D. Mrázek .
Hráči zápasu: M. Krupička - J. Podlena .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Slepička Milan - JAROLÍMEK Miloš, JAROLÍMEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.