0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

K premiérovým bodům nebyla Lužná vůbec daleko


Branky


0

Lužná - Domácí Sparta jistě chtěla v 9. kole I.B třídy skup. A konečně bodovat, ale proti stál Braškov, který má dobré výsledky. Zápas nabídl nakonec jen jeden gól, bohužel pro Luženské do jejich sítě. Premiérové body nebyly daleko, ale domácí si na ně budou muset ještě počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodla branka ze začátku zápasu

Braškov zajížděl na hřiště Lužné, která nezískala ještě ani bod. Byli to právě hosté, kteří se dostali do vedení. Krátce před čtvrt hodinou hry zahrávali rohový kop, který propadl až na zadní tyč na Jaroše, který uklidil míč do sítě - 0:1. Svou největší šanci za celý zápas Braškov proměnil, protože ve zbylých šancích, hlavně v závěru utkání, kdy Lužná otevřela zadní řady a hnala se za vyrovnáním, si vylámali hosté zuby na Dudovi, který držel naděje na vyrovnání.

 

Lužná k vyrovnání nebyla daleko. Příchod Drenka v poslední dvacetiminutovce se ukázal jako dobrý tah trenéra Pavlíčka. Tento hráč se dostal do obrovské šance, bohužel pro Luženské gólem neskončila. Domácí Sparta tak závěr zápasu sice kousala, ale na gól to nestačilo. Braškov si tak odvezl po nejtěsnější možné výhře plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček - trenér: "Po většinu zápasu jsme soupeře nepustili do velkých šancí, až v závěrečné hře vabank, kdy nás podržel Duda. Směrem dopředu odvedl velkou práci Polanský, ale v první půli chyběl rychlejší přechod. Po prostřídání přišly i příležitosti a velká šance Drenka. Ovšem gól nám nebyl dopřán. O výsledku tak rozhodla chyba při standardce."




Sestavy


TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - M. Rek [-] , J. Dolhý [-] (63. J. Staněk [-] ) , J. Polanský [-] (74. P. Drenko [-] ) , J. Kolínský [-] , J. Špička [-] - S. Fronk [-] (70. R. Grill [-] ) , P. Ambrůžek [-] , A. Špička [-] , A. Mašek [-] - R. Šnajdr [-]

SK Braškov
J. Kohout [-] - D. Míčka [-] , L. Rössler [-] , V. Barták [-] , S. Najer [-] - R. Chudoba [-] (70. J. Šebesta [-] ) , J. Hrubý [-] , T. Repaský [-] (83. J. Novotný [-] ) , M. Maňkoš [-] , D. Hoda [-] (55. D. Balog [-] ) - J. Jaroš [-] (90. V. Žalud [-] )

ŽK: 15. P. Ambrůžek , 46. J. Špička , 57. A. Špička , 89. M. Rek - 75. S. Najer , 76. D. Balog . ČK: M. Rek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jarolímek Roman - SLEPIČKA Milan, STEHLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.