5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlonice v klidu zvítězily nad nováčkem z Lužné


Branky


31. L. Samek , 52. M. Demeter , 58. L. Gil , 71. M. Špeta , 73. L. Samek
0

Zlonice - Domácí tým přivítal na svém hřišti nováčka z Lužné. Sparta zatím nezískala ve vyšší soutěži ani bod a nejinak tomu bylo i po utkání ve Zlonicích, když opět odjížděla s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlné vítězství Zlonic

První branka utkání padla lehce po půl hodině hry, kdy se po dlouhém centru do pokutového území prosadil nikým nehlídaný Samek - 1:0. V 52' zahrávala Lužná rohový kop, po němž se dostal míč až k posledním bránícím hráčům na půli. Následná rozehrávka se Luženským hrubě nepovedla a následovala brejková situace 3 na 2, kterou gólově zakončil Demeter - 2:0. V 58' využili domácí rohového kopu, když se míč snesl na nikým nehlídaného L. Gila, který pohodlně trknul do sítě - 3:0.

 

V 71' přečkali domácí útok Lužné a z protiútoku do otevřené obrany skórovali počtvrté, konkrétně udeřil Špeta - 4:0. O dvě minuty později přidal svou druhou a zároveň i poslední branku zápasu Samek, když byl na konci protiútoku do otevřené luženské obrany - 5:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček - trenér: "V první půli měly oba týmy dvě velmi dobré příležitosti. Domácí na rozdíl od nás skórovali a po přestávce se soustředili na obranu. Šance jsme si tentokrát vytvořili, ale neproměnili nic. Naopak jsme při snaze skórovat inkasovali. Vzhledem k průběhu zápasu až moc."



Sestavy


SK Zlonice
T. Kopecký [-] - J. Průcha [-] , M. Demeter [-] (75. F. Daniel [-] ) , L. Košťák [-] , M. Špeta [-] , P. Klusáček [-] , M. Havliš [-] , M. Gil [-] (35. M. Špeta [-] ) , L. Samek [-] , L. Gil [-] , J. Švarc [-] (77. D. Toth [-] )

TJ Sparta Lužná
L. Rác [-] - J. Kolínský [-] , J. Grill [-] (69. J. Staněk [-] ) , M. Rek [-] , D. Kopernický [-] , J. Špička [-] - P. Mezei [-] (81. J. Sláma [-] ) , P. Ambrůžek [-] , A. Špička [-] (87. P. Bičík [-] ) - K. Krumhanzl [-] , R. Šnajdr [-] (61. R. Grill [-] )

ŽK: 3. P. Klusáček , 33. J. Švarc , 51. M. Havliš - 35. P. Ambrůžek , 56. R. Šnajdr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PALEK Michal - BLAŽEK Jan, KREJSA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.