0:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužná opět nedokázala bodovat


Branky


9. R. Neuberger (p.) , 10. J. Korpa , 33. P. Vávra , 42. R. Neuberger , 62. O. Moc
0

Lužná - Nováček soutěže za dvě kola nezískal ani bod. Nyní to mohl napravit na domácí půdě proti Unhošti. Ani po tomto zápase ale Luženští nepoznali bodovou chuť a navíc pětkrát inkasovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřgólové vedení Unhoště

Vstup do zápasu se povedl hostům, kteří již v 9' zahrávali pokutový kop. Míč byl kousek od rohového praporku a při náběhu do vápna spadl současně bránící hráč s útočníkem a sudí k udivení domácích zapískal penaltu. K té se postavil Neuberger a proměnil - 0:1. Minutu poté se Unhošť radovala podruhé. Hosté využili nepřesnosti v luženské rozehrávce a následný únik po levé straně zakončil gólovou trefou Korpa - 0:2.

 

Pro Spartu hodně nepovedená desetiminutovka, naopak pro hosty téměř snová. Nadále to byla Unhošť, která kontrolovala vývoj zápasu. Ve 33' se dostal k míči Vávra, na hranici pokutového území ho nedokázal nikdo zastavit a následnou střelou nedal Rácovi šanci - 0:3. Do přestávky si hosté připravili ještě jeden gólový zásah. Lužná měla k dispozici přímý volný kop z půlky hřiště, ale uspěchanou rozehrávkou nabídla soupeři brejk, který gólově zakončil Neuberger a svou druhou trefou v zápase stanovil konečný poločasový výsledek - 0:4. 

Unhošť si výhru pohlídala

Druhý poločas nabídl i šanci Lužné, která ale gólem neskončila. K míči se dostal Ambrůžek, jehož povedená střela orazítkovala pouze břevno. Další branka padla v 62', kdy se hosté postupným útokem dostali až před vápno, konkrétně to byl Moc, který postupoval dokonce až do vápna, kde ho nedokázala domácí defenziva zastavit a ten jí za to potrestal gólem - 0:5. Zbytek zápasu si Unhošť pohlídala, Lužná dopředu nic nepředvedla, a tak je stále bez bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček - trenér: ,,Směrem dopředu nula. Jen břevno Ambrůžka v úvodu druhého poločasu. Po slepených gólech jsme nebyli schopni se zvednout a navíc nadělali znovu hloupé chyby."




Sestavy


TJ Sparta Lužná
L. Rác [-] - J. Kolínský [-] , J. Staněk [-] (80. P. Bičík [-] ) , M. Rek [-] , D. Kopernický [-] (48. P. Drenko [-] ) , J. Dolhý [-] - A. Mašek [-] (46. P. Ambrůžek [-] ) , R. Grill [-] , A. Špička [-] , J. Špička [-] - R. Šnajdr [-]

TJ Unhošť
T. Ondrejička [-] - T. Blecha [-] (55. M. Luka [-] ) , D. Vokoun [-] , F. Bodnár [-] (60. J. Roulich [-] ) , J. Dvořák [-] , R. Neuberger [-] (70. L. Plecitý [-] ) , J. Korpa [-] , P. Vávra [-] , D. Asník [-] , O. Moc [-] , V. Šimáček [-]

ŽK: 28. M. Rek - 32. R. Neuberger .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jarolímek Roman - JAROLÍMEK Miloš, BURIAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.