2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 14:00

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice bodovaly po dlouhé době, porazily Kutnou Horu


Branky


0

Semice - Čtrnácté kolo krajského přeboru uzavřelo v neděli po obědě utkání Kutné Hory v Semicích. Domácí v průběhu podzimu nasbírali pouhých sedm bodů, ale po tomto kole mají na svém kontě bodů deset. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žalostné neproměňování šancí

V prvním poločase dominovala Kutná Hora, ale jejich hru kazila nepovedená koncovka. V první ložené šanci se ocitl Nekvinda, ale nemířil z dobré pozice přesně mezi tři tyče. Cimra o chvíli později vychytal Plaček. Ke vstřelené brance nevedla ani 30' a hlavička Piskače, kterou kryl domácí brankář. Branka nepadla ani po pěkné střele Hradílka. 

Tři body pro Semice

Domácí cítili šanci a po dlouhé době chtěli bodovat. Hra se vyrovnala a přišly i šance Semic. Z velké dálky napřáhl Neuhausel, ale mířil hodně nepřesně. Hostující Jeřábek nemusel zasahovat ani po střele Vavříka. Semičtí se branky dočkali v 70' po střele Rychtaříka, který uklidil míč do sítě po standardní situaci - 1:0.  Vedení nemuselo vydržet dlouho. Cimr byl faulován, ale Semrád nařízený pokutový kop neproměnil. V poslední minutě hráli hosté vabank, domácí podnikli rychlý brejk a brankář Jeřábek fauloval. Neuhausel penaltu proměnil - 2:0.



Sestavy


AFK Sokol Semice
P. Plaček [-] - P. Hobík [-] , J. Vavřík [-] (91. D. Holas [-] ) , T. Holan [-] (91. Š. Jareš [-] ) , P. Rychtařík [-] , D. Šimek [-] , M. Neuhausel [-] , P. Švarc [-] , M. Jareš [-] , M. Novák [-] , Š. Bříza [-]

Sparta Kutná Hora
V. Jeřábek [-] - V. Semrád [-] , D. Cimr [-] , J. Kulhánek [-] , J. Hradílek [-] (63. O. Matoušek [-] ) , J. Nekvinda [-] (85. J. Kolůvek [-] ) , P. Saulich [-] , L. Marek [-] (78. J. Svoboda [-] ) , V. Piskač [-] , B. Franc [-] , P. Bílek [-]

ŽK: 30. D. Šimek , 60. Š. Bříza , 72. T. Holan - 55. V. Piskač , 69. P. Saulich , 89. V. Jeřábek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Burian Michal - GLOGAR Lukáš, JAROLÍMEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.