1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bezbrankové remíze vyhrálo Poříčí na penalty


Branky


0

Poříčí - Fotbalisté Poříčí hostili na svém hřišti Slaný. V zápase i přes řadu šancí nepadl žádný gól, domácí nevyužili ani pokutový kop. Poté ale v penaltovém rozstřelu byli úspěšní všichni střelci a Poříčí bralo bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žák neproměnil penaltu

Do utkání vstoupil hosté aktivně a Galbavý se dostal dvakrát ke střele. Tu první kryl brankář Tlamicha, ta druhá prošla těsně vedle brány. Ve 3' se uvolnil Jíša, ale jeho střela po zemi šla rovněž mimo. V 16' zachránilo domácí mužstvo břevno jejich brány, do kterého mířila Galbavého střela. Ve 24' Galbavý dal míč doleva na Vimra, ten přesně odcentroval, jenže Ahmed měl míč jen na dlouhou nohu a poslal ho nad bránu. Ve 27' si šikovný Rejhon posunul míč do protipohybu a přibíhající Pospíšil jej fauloval. Rozhodčí Paukner nařídil pokutový kop. K míči se postavil Žák, ale jeho střelu nohou vyrazil Sedlák a dorážka exekutora hlavou šla mimo tyče. Ve 30' pak Sedlák skvěle vyrazil gólovou střelu domácích a podržel slánské barvy. Ve 40' Sedlák opět zachraňoval pohotovým zákrokem, když srazil míč na roh po střele Trpišovského.

Branka nepadla ani ve druhém poločase

Po změně stran měl šanci Ahmed, ale jeho střelu srazil obránce před Tlamichou na roh. Ve 48' střela jednoho z domácích hráčů orazítkovala tyč slánské brány. V 55' Galbavý hlavou přiťukl míč do běhu Ahmedovi, který však branku netrefil. V 59' Hanslova dělovka prošla jen těsně vedle levé tyče Tlamichovy brány. Další dobrý zákrok si Sedlák připsal v 65' když jedovatou střelu Rejhona vytěsnil na roh. V 86' pak překvapivou střelu Marouška brankář Tlamicha kryl. Branku nepřineslo ani dvouminutové nastavení.

Domácí střelci úspěšní

Domácí kopali jako první a jejich hráči Vosáhlo, Peroutka, Jíša a Rejhon nedali Sedlákovi šanci. Stejně si na slánské straně počínali Galbavý a Zelenka. Pak ale ve třetí sérii Holly branku vůbec netrefil a Hansl poslal míč do tyče. Druhý bod tak pro Poříčí.



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] , J. Jírů [-] (65. D. Verner [-] ) , O. Páv [-] (88. J. Melichar [-] ) , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] , R. Křivohlavý [-] , J. Žák [-] , J. Vosáhlo [-] , J. Pohorský [-] (84. P. Pohorský [-] )

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] (87. A. Beneš [-] ) , O. Zelenka [-] , F. Hansl [-] , U. Ahmed [-] , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] , M. Holly [-] , M. Pospíšil [-] (91. E. Rezek [-] ) , P. Čablík [-] , P. Volgner [-]

ŽK: 58. T. Vimr , 68. F. Hansl , 76. J. Galbavý .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Paukner Karel - GLOGAR Petr, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.