0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o třetí místo ovládla Lhota


Branky


0

Poříčí - V zápase o třetí místo hostilo Poříčí na svém hřišti Lhotu, které chyběl Roman Bednář. Domácí trenér zase postrádal Jíšu. I bez Bednáře se Lhota dokázala třikrát prosadit a sama neinkasovala. K výhře přispěl skvělým výkonem i brankář Vošmík. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota vedla již od čtvrté minuty

Zápas ovlivnil hned začátek, když hosté po rohovém kopu ve 4' dopravili míč do branky Kuncem – 0:1. V 19' se předvedl Neumann a parádní trefou ze třiceti metrů zvýšil vedení hostů – 0:2.

 

Domácí nehráli dobře, přesto měli šance, ale Trpišovský dvakrát v koncovce vyhořel a dva trestné kopy Vosáhla brankář Vošmík polapil. Hosté nic moc nevymýšleli, hráli jednoduše a v závěru úvodního dějství protáhl Tlamichu Kudela. 

Marná snaha Poříčí vstřelit branku

Ve druhém poločase domácí vyvinuli snahu o zvrat, ale hlavičky Vacka vyrazil brankář a obránce z brankové čáry. Poté v další šanci netrefil Trpišovský branku. Hosté dobře bránili, podnikali rychlé protiútoky.

V 86' domácí brankář chytl malou domů a z nepřímého kopu přidal další gól Kudela – 0:3. Poříčí se nedočkalo ani čestného úspěchu. Střelu Křivohlavého a hlavičku Říhy zlikvidoval Vošmík.



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Poprvé jsme propadli výsledkově. Věřím, že to na mužstvu nezanechá stopy, ale na druhou stranu si musí hráči uvědomit, že to nepůjde samo."




Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - V. Peroutka [-] (57. J. Jírů [-] ) , P. Pohorský [-] (46. P. Havlíček [-] ) , O. Páv [-] (66. T. Říha [-] ) , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] , R. Křivohlavý [-] , J. Žák [-] , J. Vosáhlo [-] , J. Pohorský [-] (78. J. Melichar [-] ) , K. Vacek [-]

SK Lhota
P. Vošmík [-] - R. Hejduk [-] , L. Primus [-] (85. J. Nedvěd [-] ) , M. Kudela [-] , J. Kunc [-] , T. Borek [-] , R. Zlata [-] , D. Danylych [-] (74. O. Popok [-] ) , R. Neumann [-] , T. Vlasatý [-] , M. Šalamoun [-]

ŽK: 35. J. Žák , 69. K. Vacek , 78. J. Vosáhlo - 44. R. Zlata , 58. J. Kunc , 65. L. Primus .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Vlk Martin - VLK Miroslav, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.