1:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beroun vstřelil Semicím čtyři branky ve druhém poločase


Branky


26. P. Švarc - 48. V. Kincl , 69. J. Krůta , 80. M. Horel , 85. M. Horel
2

Semice - Souboj dvou týmů ze spodu tabulky zvládl lépe Beroun, který v letošní sezoně dokázal jako jediný zatím porazit nováčka z Horek. Semice i přes vedení po první poločase prohráli v utkání o tři branky. Beroun vstřelil všechny čtyři branky ve druhém poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupily lépe Semice

Zaátek zápasu byl plný nepřesností. První šance přišla až v 18' a střela domácího Jareše orazítkovala tyč branky, ve které stál Šebek. V další šanci se ocitl po rohovém kopu Nováka Švarc, ale jeho slabý pokus hlavou mířil přesně do připraveného hostujícího brankáře. Domácí se branky dočkali ve 26' po nechytatelné střele Švarce do šibenice - 1:0.  

 

Po půl hodině odehrané hry zahrozil také soupeř. Ježek si narazil s Krčmou a první jmenovaný mířil vedle branky Štrupla. V poslední šanci prvního poločasu se ocitl berounský Horel, ale skvěle ho vychytal Štrupl. 

Čtyři vstřelené branky hostů

Beroun vstoupil do druhého poločasu jako vyměněn. Ve 48' bylo vyrovnáno po prudké střele Kincla i za přispění levé tyče - 1:1. Na hřišti bylo pouze jedno mužstvo a to hosté. V 55' se ve vápně otočil Štrougal a jeho prudkou přízemní přihrávku nedokázal nikdo zužitkovat. O deset minut později mířil nepřesně střídající Krůta. V 69' Beroun po důrazu Krůty a jeho trefě už vedl - 1:2.

 

V 76' byl za dvě žluté karty vyloučen střelec Krůta (nikoliv Kincl, jak je uvedeno v zápise) a domácí otevřeli hru a to bylo ideální pro hosty. Z jednoho rychlého brejku v 80' po ose Rigo - Ježek - Horel si třetí jmenovaný věděl rady a podél brankáře Štrupla zvýšil vedení - 1:3. Běžela 85' a Horel se trefil v utkání podruhé, když zužitkoval přesný centr Pipišky - 1:4.  V 88' viděli hosté další červenou kartu a to jmenovitě Počta. 



Sestavy


AFK Sokol Semice
L. Štrupl [-] - J. Pavliš [-] (80. M. Neuhausel [-] ) , T. Holan [-] (40. P. Hobík [-] ) , P. Šťastný [-] , Š. Bříza [-] , D. Šimek [-] , Š. Jareš [-] , P. Švarc [-] (80. D. Holas [-] ) , M. Koštíř [-] , M. Novák [-] , P. Rychtařík [-]

Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - M. Horel [-] (86. L. Markvart [-] ) , M. Štrougal [-] (90. M. Vostarek [-] ) , V. Kincl [-] (58. J. Krůta [-] ) , T. Ježek [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] , J. Počta [-] , M. Krčma [-] , J. Král [-] , D. Počta [-]

ŽK: 88. D. Šimek , 90. D. Holas - 57. J. Král , 71. J. Počta , 76. V. Kincl . ČK: 76. V. Kincl , 88. J. Počta .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - HLAVNIČKA Radek, KVASNIČKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 9. 2017 10:19
Děkujeme, Ivane!
13. 9. 2017 16:46
Dobrý den, máte ve zprávě chybu,kterou jste přenesli ze zápisu o utkání. Kincl nemohl být vyloučen, protože v tu dobu již nebyl na hrací ploše. HR vyloučil střelce Krůtu a omylem napsal vyloučení Kinclovi.