K. Vacek 63.
J. Tirol 76. (vl.)
2:3p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2017 20:00

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bezbrankové první půli padly ve druhé čtyři branky


Branky


63. K. Vacek , 76. J. Tirol (vl.) - 58. M. Balík , 85. M. Balík
0

Poříčí - Zápas dvou týmů z horní poloviny tabulky nabídl divákům zajímavou podívanou i přesto, že branky začaly padat až ve druhém poločase a byly rovnou čtyři. Na každé straně padly branky dvě a v penaltovém rostřelu získaly bod navíc hosté z Tuchlovic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy mířily pouze do brankových konstrukcích

Hosté vstoupili do utkání parádně a hned po chvíli si po autovém vhazování vytvořili tři vyložené šance, ale Kondelík domácí podržel. Nejprve vychytal nadvakrát Balíka a poté i Pudila. Hra se pak malinko uklidnila a odehrávala se spíše ve středu pole bez výrazné šance. Za domácí to zkoušel z dálky P. Pohorský, ale mířil nad branku Pospíšila. Střelou z dálky se osmělili také hosté, ale stejně tak jako v případě domácích netrefili branku střelou Kedroně.

Další šance přišla až po půl hodině hry a poté zvonila třikrát branková konstrukce.  Ve 30‘ krásný přímý kop Vosáhla zastavila pravá tyč a z dorážky mířil do odkryté branky Trpišovský, toho bravurně ale vychytal Pospíšil i za přispění další tyče. Na druhé straně ve 40‘ hlavičkoval Hadrika do břevna. 

Hosté vstřelili tři branky, ale utkání skončilo remízou

Druhý poločas začal opatrně a vyčkávalo se. Ani jeden tým nechtěl udělat chybu. V 58‘ zazvonila po střele Mikuláše Pospíšila opět branková konstrukce, když jeho pokus skončil na břevně a odražený míč poslal do sítě hostující Balík – 0:1. To nakoplo domácí, kteří přidali na důrazu a přitlačili soupeře na jeho polovinu. Se štěstím se domácím povedlo vyrovnat. Po standardní situaci Trpišovského a koníčku Peroutky byl zády k brance Vacek a kopem přes hlavu zapadl jeho oblouk až za překvapeného Pospíšila – 1:1.

V 76‘ se do vedení dostali domácí. Odvrácený trestný kop J. Pohorského poslal před branku hostů Hašek a nechytatelně pod břevno se bohužel pro hosty trefil jejich Tirol - 2:1. Vše nasvědčovalo tomu, že Poříčí už zápas dovede do vítězného konce. V 85‘ ale vypálil Balík a vstřelil svůj druhý gól zápasu i za přispění teče domácího obránce - 2:2. 

Střídají brankář Šimek hrdinou

Před penaltovým rozstřelem hosté v 90' vystřídali brankáře. Pospíšila nahradil Šimek a ukázalo se to jako klíčové. Šimek kryl pokus P. Pohorského a hostoující také střídající Gerhardt rozhodl o bodu navíc pro Tuchlovice. 



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
J. Kondelík [-] - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] (72. T. Říha [-] ) , P. Pohorský [-] , J. Jírů [-] , O. Páv [-] , J. Trpišovský [-] , J. Vosáhlo [-] , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] (90. M. Šimek [-] ) - M. Fitko [-] (73. J. Gerhardt [-] ) , M. Kedroň [-] (46. M. Pospíšil [-] ) , M. Balík [-] , M. Pudil [-] , P. Hafenrichter [-] , L. Hadrika [-] , L. Hajník [-] , J. Tirol [-] , J. Nejedlý [-] , M. Brnovják [-]

ŽK: 62. J. Jírů - 60. J. Tirol , 62. M. Fitko , 69. L. Hajník , 70. M. Pudil , 89. L. Hadrika .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Myška Roman - KUBEČKA Pavel, NEHASIL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.