0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2018 17:00

30.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín urval tři body z Kozlovic


Branky


0

Utkání soupeřů z čela tabulky se na krásném stadionu v Kozlovicích našemu mužstvu vydařilo a další tříbodový zisk znamená i posun v tabulce na průběžné 3. místo o pouhé skóre za druhým Havířovem. V naší sestavě tentokrát scházel z posledního utkání zraněný Volf, to byla také jediná změna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned úvod zápasu naznačil, že hosté přijeli s aktivním pojetím a několik rohových kopů bylo toho  důkazem. Paradoxně to byli domácí, kteří se v 8. minutě mohli prosadit, ale Galetkovu střelu skvěle vyrazil Ognyanov. Byla to první a pro domácí i poslední těžší „práce“ pro našeho brankáře. Ten jinak v celém průběhu utkání vlastní pokutové území s přehledem ovládal.
    Naše mužstvo již v 10. minutě na pokus domácích odpovědělo tím nejlepším způsobem. Kiss Farkas poslal rohový kop na hranici malého vápna a Ondřej Pyclík byl poslední z našich, kdo se nejlépe zorientoval  a hlavou dopravil míč do domácí sítě. Zasloužené vedení v dalším průběhu naši hráči kontrolovali, domácí mužstvo přehrávali, dobře kombinovali, ale chyběla pojistka v podobě dalšího gólu.


    Druhý poločas domácí přece jen přidali, ale do žádné nebezpečné situace se nedostali. Naše mužstvo i v této fázi utkání bylo aktivnější, ale ani Macíček v 70. min. nebo Pyclík v 78. min. další výtečné akce a šance gólově nevyjádřili. I přesto se na horké půdě v Kozlovicích našemu mužstvu s přehledem podařilo dovést utkání do vítězného konce. Zaslouženě.

 

Zdroj: https://www.fotbal-novyjicin.cz



Sestavy


FK Kozlovice
R. Konečný [-] - A. Řehák [-] , D. Pavelka [-] , T. Mazouch [-] (46. P. Nekuda [-] ) , T. Heger [-] , D. Střelec [-] , Š. Přikryl [-] , A. Galetka [-] (72. L. Zelina [-] ) , M. Schlehr [-] , O. Kyselák [-] (19. K. Chudoba [-] ) , L. Petržela [-]

FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - O. Malina [-] , D. Javorek [-] , M. Kiss Farkas [-] - P. Macíček [-] , J. Opatřil [-] (83. F. Nippert [-] ) , M. Staněk [-] (74. P. Urbanovský [-] ) , J. Kalich [-] (90. T. Pokorný [-] ) , J. Juříček [-] , M. Švec [-] - O. Pyclík [-]

ŽK: 31. A. Řehák , 49. A. Galetka , 58. M. Schlehr , 81. K. Chudoba - 51. M. Švec , 90. O. Ognjanov .
Počet diváků: 254. Rozhodčí: VOJÁČEK Milan - SVOBODA Radek, PODHAJSKÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.