2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 17:00

26.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlovice srazily Havířov po pauze


Branky


9

Porážka se zrodila ve druhé půli, po vyloučení Karla Skoupého dohrával Havířov v deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V celém zápas jsme měli více ze hry. Byli aktivnější a vytvořili si i šance, které jsme ale nevyužili a krutě za to zaplatili. Hlavně v první půli jsme byli několikrát blízko k vedoucímu gólu, ale míč jsme do sítě nedostali.

Ve druhé se domácí ujali vedení a chvíli poté se nechal vyloučit zbytečně Karel Skoupý. I v oslabení jsme se nevzdali aktivního pojetí a snažili se nepříznivou situaci zvrátit ve svůj prospěch. To se nestalo a  Kozlovičtí výhru pojistili druhým gólem.



Ohlasy k zápasu



MFK Havířov
Miroslav Matušovič: „V mých očích dnes prohrál lepší tým. Ani nevím, co bych hráčům vytknul. Všichni bojovali, dřeli, ale chybělo jim to pověstné štěstíčko. Bohužel jsme nezvládli další důležitý krok, který mohl být rozhodující. Mrzí mě dvě věci. To, že jsme nedotlačili v první půli nějaký ten gól z toho, co jsme si vypracovali. Ve druhém poločase zase to, že jsme se nechali zbytečně vyloučit a tím oslabili celý tým. I v deseti jsme byli lepší, ale na to se nehraje. Za chyby se platí, a my za ně dnes zaplatili. Ať si každý sáhne do svědomí, co chce dokázat, a co je pro to schopný obětovat, protože jedna věc je jistá. Historie si pamatuje jen vítěze a zbytek jí nezajímá.



Sestavy


FK Kozlovice
R. Konečný [-] - L. Petržela [-] (86. T. Mazouch [-] ) , D. Střelec [-] , Š. Přikryl [-] , A. Galetka [-] (64. D. Pavelka [-] ) , P. Nekuda [-] , J. Šolin [-] , K. Chudoba [-] (78. J. Vogl [-] ) , A. Řehák [-] , T. Heger [-] , M. Král [-]

MFK Havířov
R. Smětak [-] - K. Skoupý [-] , M. Igbinoba [-] , J. Hottek [-] - J. Klejnot [-] (84. A. Sedláček [-] ) , L. Skoupý [-] , B. Förster [-] , T. Wojnar [-] , P. Zupko [-] - M. Lišaník [-] (77. P. Chlopek [-] ) , T. Omasta [-] (84. M. Baran [-] )

ŽK: 78. Š. Přikryl , 81. P. Nekuda , 90. R. Konečný - 8. K. Skoupý , 50. P. Zupko , 56. J. Hottek . ČK: 55. K. Skoupý .
Počet diváků: 325. Rozhodčí: Částečka Michal - MANKOVECKÝ Tomáš, ZAVŘEL Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Martin Kuja
Tip experta: výhra hostů

Hosté patří mezi nejlepší týmy v soutěži, a proto zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů