1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeseník opět bez bodu


Branky


0

Třetí porážka v řadě a potřetí bez vstřeleného gólu. Mužstvo Jeseníku ve Šternberku neuspělo, když jediná branka padla v úvodních vteřinách druhé půle. Na konci prvního poločasu navíc domácí neproměnili penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po Vsetínu a Petrovicích další soupeř, který se na hostech takzvaně „chytil“ prvním vítězstvím v sezoně. Jeseníku nechyběla snaha a bojovnost, ale je evidentní, jak někteří hráči jsou totálně z formy. Šternberk byl herně lepší, měl více šancí a vyhrál zaslouženě.

Už ve 4. minutě zlikvidoval Červenka první velkou šanci domácích včasným vyběhnutím a o chvíli později vyrážel nebezpečnou hlavičku na roh.

Jeseník se od úvodního hvizdu ocitl pod tlakem, na který odpověděl několika rychlými protiútoky a v 11. minutě po odvráceném rohovém kopu pálil prudce z 20 metrů Mráz, ale těsně přestřelil.

I v dalších minutách hosté spoléhali na Červenkovy zákroky, na druhé straně se ovšem ve velké šanci ocitl Mlynář, jehož první hlavičku obrana zablokovala a dorážku poslal jesenický kapitán těsně vedle.

 

Ve 40. minutě stihl hostující Vavrač pronikajícího soupeře zastavit pouze faulem a kopala se penalta, kterou ale Tögel poslal do tyče.

To měli hosté velké štěstí.

Druhý poločas sotva začal a domácí se radovali: řetězec prohraných soubojů, jeseníčtí hráči byli všude o krok později a po rychlé kombinaci zakončoval z blízka Tögel. 1:0.

S inkasovaným gólem Jeseník zvýšil aktivitu a v 57. minutě mohl vyrovnat, když Mlynářův nákop pustil ofsajdový Plhák Břízovi, který z druhé vlny pálil nebezpečně k tyči, ale gólman Sohlich vyrazil na roh.

 

Šternberk byl stejně blízko ke skórování, když Zifčákův technický pokus zastavilo břevno. Ještě dvakrát Jeseník bezprostředně ohrozil šternberskou bránu – s Furikovou střelou si gólman poradil a pokus Marcinova skončil mimo.

 

V závěru sice hosté tlačili, ale nic z toho nebylo, navíc při protiútocích do otevřené obrany se vyznamenal Červenka – nejlepší jesenický hráč sobotního odpoledne.

Zdroj: s přispěním FK Jeseník

 

 



Sestavy


FK Šternberk
L. Sohlich [-] - M. Kuba [-] , J. Smrček [-] , R. Kopecký [-] - J. Toman [-] , D. Kuba [-] , J. Tögel [-] , P. Zifčák [-] , T. Mudrák [-] (71. P. Hustý [-] ) - T. Hlaváček [-] (81. J. Jurečka [-] ) , P. Soukup [-] (89. M. Tomanec [-] )

FK Jeseník
J. Červenka [-] - D. Marcinov [-] , A. Bříza [-] , J. Vavrač [-] (71. J. Řezníček [-] ) , M. Žák [-] (56. M. Furik [-] ) , P. Plhák [-] , B. Mlynář [-] , P. Kysela [-] (56. J. Minka [-] ) , J. Karakasidis [-] , D. Macura [-] , J. Mráz [-]

ŽK: 55. P. Soukup , 90. L. Sohlich - 40. B. Mlynář , 52. P. Kysela , 53. J. Mráz , 67. A. Bříza , 81. J. Minka , 89. D. Macura .
Počet diváků: 306. Rozhodčí: ZAORAL Vít - ŠAFRÁN Daniel, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.