Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápení Nového Boru nebere konce


0

Velvary splnily v uvozovkách povinnost, když vyzrály na poslední tým tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V případě, že by Velvary dosáhly na výhru mohly by se dostat i do čela tabulky divize B. V domácím kádru k žádným změnám nedošlo, jen si doléčili zranění hráči z minulého zápasu Hamada a brankář Král. Zápas začali domácí dobře a první útok byl i nebezpečný pro soupeře. Dařilo se napadání rozehrávky soupeře a celkový projev hry Boru  byl dobrý. V 7. minutě hosté získali výhodu autového vhazování a následně  letí prudká střela na branku. A tak prokázal své dobré brankářské umění Blumentritt a střelu zneškodnil.

 

V další minutě přišel dpmácí další útok. Kolmice na Halbicha, ale ten se asi své přiležitostí zalekl, soupeř jej obsadil a bylo po všem. Domácí další akce přišla vzápětí. Ve 14. minutě se rychle s míčem protáhl středem hřiště Hoke a už se chystal ke střele, ale soupeřova obrana rychle zareagovala a Hokeho hráči hostí ubránili. V další části prvního poločasu se hra zklidnila. Ve 28. minutě zakročil nad rámec pravidel Kubeš a dostal žlutou kartu.Ve 35. minutě prišla velká chyba v borské obraně. Hosté se probojovali do vápna a dvakrát zakončili střelou na branku. V obou případech se vyznamenal brankář Blumentrit, ale na třetí střelu, která byla z úhlu, už nestačil. Hosté se tak poměrně snadno dostali do vedení 0:1 a branku vstřelil Budějský. Domácí hráči odpověděli a málem se jim podařilo vyrovnat, to když jsme si vypracovali velice dobrou příležitost a soupeře přehrál T. Janů. Dokonce obešel i brankáře hostí, ale při pokusu zakončit akci do odkryté branky uklouzl a bylo po všem. Navíc se při tom zranil a do druhého poločasu musel střídat. Na jeho místo nastoupil do utkání Berounský.

 

 

Domácí snaha o vyrovnání ale narazila v 58. minutě na další chybu v obraně. To soupeř zahrával trestný kop napříč hřištěm na zadní tyč branky. Tady domácí propadli a inkasovali na 0:2 v 58. minutě utkání a střelcem branky byl Kalaš. Tím se domácím vzdálil cíl zisku bodů. Navíc v 66. minutě z kopačky Pavlíčka inkasovali třetí gól. Přesto domácí dál bojovali a po pěkné kombinaci a výborné přihrávce Černého se dostal do šance Berounský. Svojí přiležitost dotáhl do zdárného konce a střelou na k tyči překonal brankáře soupeře a stanovil výsledek 1:3. Diváci, kteří domácí hráče stále povzbuzovali, také potleskem odměnili střelce gólu Berounského. 

 

AUTOR: http://www.fcnovybor.cz



Sestavy


FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - L. Devátý [-] , P. Hoke [-] , J. Černý [-] - R. Ramisch [-] (64. J. Novák [-] ) , L. Kubeš [-] , O. Hamada [-] , J. Vinš [-] , T. Janů [-] (46. J. Berounský [-] ) - P. Stromecký [-] , D. Halbich [-]

Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - M. Obrtlík [-] , J. Frohna [-] , P. Šalda [-] , M. Chrobák [-] (46. M. Müller [-] ) - T. Tenkl [-] , T. Nosek [-] (72. J. Ludvík [-] ) , A. Holub [-] - D. Vašut [-] (46. V. Pavlíček [-] ) - J. Kalaš [-] (68. L. Stýblo [-] ) , L. Budějský [-] (75. D. Červený [-] )

ŽK: 28. L. Kubeš , 76. P. Hoke , 77. J. Černý - 40. D. Vašut , 52. T. Tenkl , 56. L. Budějský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Čechlovský Ondřej - JANSA Adam, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.