Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

29.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Prostějovu vystřelili výhru opět Koudelka s Kroupou


Branky


13

Poslední domácí utkání sezóny bylo do poločasu brankově vyrovnané, po přestávce a střídání rozhodla o vítězství opět dvojice Koudelka - Kroupa. Poté už vypukly oslavy titulu šampiónů MSFL a opětovného postupu do profesionální druhé ligy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve druhé minutě posadil Šteigl balón na hlavu Hapala, míč ovšem směřoval nad branku. Ukázalo se, že se náš forvard pouze zastřeluje, protože repete situace po dvou minutách už skončilo brankou. Hapal se inspiroval u klasického zakončení Kroupy a otevřel skóre – 1:0.

Tentýž hráč mohl po chvíli zvýšit, když jej přesnou kolmicí našel Langer, jenže Hapalovo zakončení mířilo přímo na gólmana. Šteiglovu výhodnou pozici k zakončení pokryl obránce a Rusova hlavička mířila na branku. Ve stejném prostoru skončil střelecký pokus Šteigla, kterého do vyložené šance vyslal Žykol.

Uprostřed první půle bylo nečekaně srovnáno. Schmidt se zleva u brankové čáry prosmýkl kolem obránce a křížnou střelou překonal Neorala. Jenže po půlhodině hry předvedl své fotbalové umění Píchal. Dostal krásnou přihrávku do běhu, udělal kličku brankáři, nechal kolem sebe prosvištět obránce ve skluzu a jemně poslal míč podruhé do holické branky.

Schmidt ale do přestávky znovu zaúřadoval. Patičkou dostal přihrávku na hranici velkého vápna a přesnou střelou do horního rohu branky opět srovnal na 2:2. V nastavení zkoušel překvapit brankáře Kubicu z úhlu Šteigl, byl z toho ale pouze roh.

Koudelka to hned po příchodu na hřiště zkoušel zprava, brankář ale jeho úmysl vystihl. Na druhé straně Neorala prověřili Seibert i Voleský. Po dvaceti minutách druhé půle dostal přihrávku do středu hřiště Koudelka, který si potáhl míč dopředu a přes dotírání dvou obránců zavěsil balón pod břevno – 3:2. O chvíli později našel Zapletal na bližší tyči Kroupu a ten pečetil skóre. V závěru mohl ještě korigovat skóre Bořil, ale jeho střelu z úhlu Neoral kryl.

zdroj: www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


1.SK Prostějov
Oldřich Machala - trenér Prostějova: Pocity jsou nádherné, protože jsme udělali obrovský úspěch. Myslím, že postup do druhé ligy málokdo očekával, protože jsme takový cíl zpočátku neměli. Cením si toho, že v průběhu podzimu jsme jako jediní řekli, že chceme jít za postupem, nebyli jsme žádní alibisti, a tohoto cíle dosáhli. Kluci odvedli výbornou práci, ale chtěl bych poděkovat všem v klubu počínaje předsedou Františkem Jurou, který klub řídí a bez nějž by to vůbec nešlo, přes celý realizační tým. Ti všichni jsou u velkého úspěchu prostějovského fotbalu. Je zde výborná parta, a právě proto je úspěch takový, jaký je. Zdůrazním jeden moment. Byli jsme osm bodů za Velkým Meziříčím a jeli jsme na jejich hřiště. Ale nebyla žádná panika, byl klid a důvěra, že to zvládneme. A zvládli jsme to. Za to chci poděkovat panu Jurovi.“




Sestavy


1.SK Prostějov
D. Neoral [-] - A. Rus [-] , M. Hirsch [-] , A. Schuster [-] , M. Sus [-] - T. Langer [-] (72. Z. Fládr [-] ) , M. Zapletal [-] , J. Šteigl [-] , D. Zhykol [-] , L. Hapal [-] (46. K. Kroupa [-] ) - D. Píchal [-] (51. J. Koudelka [-] )

1. HFK Olomouc
D. Kubica [-] - J. Juráš [-] , M. Antl [-] , M. Schmidt [-] (69. O. Bořil [-] ) , O. Seibert [-] (84. M. Banasik [-] ) , R. Plesník [-] , P. Voleský [-] , M. Šichor [-] (78. J. Vichta [-] ) , M. Krejčí [-] , T. Spurný [-] , O. Buček [-]

ŽK: 88. J. Šteigl .
Hráči zápasu: J. Koudelka - M. Schmidt .
Počet diváků: 412. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - MIKESKA Karel, BUREŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Prostějov si nenechá zkazit oslavy postupu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích