Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Prostějov rozstřílel Kroměříž


Branky


54. M. Cupák , 90. L. Motal - 26. K. Kroupa (p.) , 33. J. Koudelka , 36. J. Koudelka , 42. D. Píchal , 61. J. Koudelka , 65. K. Kroupa
7

Vynikající zápas, na jehož úrovni se podílely první půlhodinu oba týmy, sehráli prostějovští fotbalisté v horkém sobotním podvečeru v Kroměříži. Neuvěřitelná střelecká pohádka, do jejíhož vyprávění se dal v závěru první půle Jan Koudelka, byla završena jeho zaslouženým hattrickem. Dvě branky přidal Karel Kroupa, který svého bývalého spoluhráče Zdeňka Kofroně překonal z penalty. Jednou trefou se uvedl po vlekoucích zraněních v "áčku" také David Píchal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koudelka si cestu ke Kofroňovi mapoval už v úvodu utkání, jeho první navštívenku ale domácí brankář zdvořile schoval do náručí. Domácí zkusili uličku na Navrátila, jenže byl z ní spíše bulvár a Neoral míč mohl znovu uvést do hry. Po necelé čtvrthodině měla Hanácká Slavia možnost přímého kopu a míč skončil na břevně Neoralovy branky!

Za nějakých pět minut si dobře posunul míč po pravé straně Blanař a jeho tečovaná střela se od tyče odrazila mimo dosah domácích hráčů. Jenže i naši byli při chuti a po odraženém míči to Kroupa před Kofroněm zkoušel „houslemi“, ale bývalý spoluhráč jeho záměr vystihl.

Pak přišel jeden z klíčových okamžiků zápasu. Sus byl při otočce v pokutovém území faulován a Kroupa nařízenou penaltu jako obvykle proměnil. O pět minut později využil chybné přihrávky ve středu hřiště Koudelka, v brejku se snažil přihrát Kroupovi, jenže míč se k němu odrazil zpátky, tak jej poslal podruhé za Kofroňova záda.

Koudelka si po třech minutách situaci rád zopakoval a tentokrát své sólo také čistě technicky zakončil na vzdálenější tyč. Dvě minuty před přestávkou předvedl Píchal, jak z defenzivní standardky vytěžit branku. Po domácím rohu získal odkopnutý míč a své sólo na Kofroně přetavil ve čtvrtou branku. Do poločasu ještě Fládr a Machynek vyškolili obránce u rohových praporků.

Domácí však nesložili zbraně a deset minut po přestávce využili nepřímý volný kop, který hlavičkou posadil pod břevno Neoralovy branky Cupák. Jenže po hodině hry se prosadil opět Koudelka, který potáhl míč až k brankové čáře, hledal zpětnou přihrávkou Kroupu, jenže Kofroň ji překazil, míč ovšem Koudelka pohotově vrátil do branky. Reklamace ofsajdu byly marné, míč se ke Koudelkovi odrazil do domácího hráče.

Druhou branku přidal nakonec i Kroupa, který dostal svůj oblíbený centr na hlavičku, kterou mířil k levé tyči Kofroňovy branky. Po přímém kopu domácích předvedl vynikající zákrok Neoral. To sice zopakoval v samém závěru utkání, jenže jím vyražený míč vrátil do branky Motal.

zdroj: www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Ivo Světlík - trenér Kroměříže: Do odpískané penalty to byl náš nejlepší výkon na jaře. Měli jsme tam nějaké tyče, břevna, standardní situace, soupeře jsme přehrávali. Pak přišla penalta a pro mě nepochopitelně po ní celé mužstvo přestalo hrát, nechali jsme si nasypat čtyři hloupé góly a bylo po zápase. Druhý poločas se nějak dohrával, soupeři vše vycházelo a my se protrápili až do konce. Strašně mě zklamalo těch dvacet minut po penaltě. Nevím, co bylo v hlavách kluků, ale byly to triviální chyby, brejky se daly přerušit někde na středu hřiště, ale my jsme si z nich nechali dát branky. Zápas jsme tak nezvládli, což je pro mě opravdu těžké zklamání.

1.SK Prostějov
Oldřich Machala - Trenér SK Prostějov: Začátek zápasu výsledku vůbec neodpovídal. Brankář nás dvakrát zachránil, byla tam tyčka a břevno, zase jsme so zápasu vstoupili špatně. Prohrávali jsme osobní souboje, byli jsme hodně laxní a málem jsme na to doplatili. Od okamžiku, kdy jsme dali první gól, jsme byli pány na hřišti a zápas zvládli. Mrzí mě, že dostáváme hloupé góly, nedůraz, standardní situace. Zápas byl hodně těžký po psychické stránce, každý zápas je třeba vyhrát, a kluci to zvládli velmi dobře. Musím je pochválit, sedmdesát minut jsme kralovali, výsledek tomu odpovídá. Uvažoval jsem, jestli třeba neudělat v sestavě jednu změnu, ale s Rýmařovem to fungovalo, tak jsem ji nechal tak.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , P. Hloch [-] - J. Navrátil [-] (58. E. Vasiljev [-] ) , E. Sedláček [-] (76. A. Dvořák [-] ) , M. Cupák [-] , M. Blanař [-] , L. Motal [-] , D. Stratil [-] (76. Š. Vyhlíd [-] ) - M. Kovář [-]

1.SK Prostějov
D. Neoral [-] - M. Sus [-] , A. Schuster [-] , M. Hirsch [-] - Z. Fládr [-] , J. Koudelka [-] , J. Pančochář [-] (79. T. Langer [-] ) , M. Zapletal [-] (58. J. Šteigl [-] ) , L. Machýnek [-] - D. Píchal [-] (54. L. Hapal [-] ) , K. Kroupa [-]

ŽK: 25. P. Hloch , 26. Z. Kofroň - 7. J. Pančochář , 28. A. Rus , 70. J. Šteigl , 80. M. Hirsch .
Hráči zápasu: J. Koudelka , K. Kroupa .
Počet diváků: 234. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - POPELÁK Luboš, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Kroměříži se nedaří, ale proti lídrovi se vyhecují a bod uhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů