2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň dál vítězí


Branky


7

Pár minut před koncem rozhodli fotbalisté Líšně o své výhře nad Otrokovicemi 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve dvanácté minutě Mlýnek už překonal brankáře Kotnoura, ale jeden z obránců předvedl skvělý obranný zákrok, když tento míč letící do sítě vyhlavičkoval z brankové čáry. Ve 27. minutě už se to Mlýnkovi podařilo. Tomáš Zábojník rozehrál standardní situaci z pravé strany a Tomáš Mlýnek si naběhl na přední tyč a hlavičkou na zadní tyčku poslal Viktorku do vedení. Ve 32. minutě našel Hanuš centrem Elekanu a gabonský hráč hlavičkoval těsně vedle a nedokázal tak vyrovnat. Do šaten tak šli hosté o něco spokojenější s vedením 1:0 v zádech.

Otočka

Tři minuty po návratu ze šaten bylo vyrovnáno. Guy Reteno Elekana rozjel akci středem hřiště, kde si to namířil do hloučku těl a následně se k němu dostal míč zpátky už ve vápně a tváří v tvář Semankovi střelou na zadní tyč  srovnal. O minutu později už mohla Líšeň utkání otočit. Nejprve ale Semanko vychytal střelu Demetera a následnou dorážku Fily vykopl jeden z otrokovických z brankové čáry. V 72. minutě našel střídající Vašulka hlavu Chwaszcze a ten poslal míč do tyče. V 78. minutě předvedl krásnou individuální akci Fila, když obešel dva protihráče, ale následná střela mu nesedla. Osm minut před koncem rozehráli domácí akci na vlastní polovině a míč se dostal až k Elekanovi, který postupoval z boku na Semanka, který jeho střelu vyrazil pouze k nohám Fily, který měl už jednoduchou práci doklepnout míč do odkryté brány. Konečný výsledek 2:1.



Ohlasy k zápasu



FC Zlínsko
Marek Sedlák - Trenér Otrokovic: Elekana byl nejlepší hráč na hřišti. Mrzí nás, že jsme ztratili body s HFK Olomouc a Hodonínem, protože teď jsme spadli na sestupovou pozici a poslední tři kola pro nás budou těžká.



Sestavy


SK Líšeň
J. Kotnour [-] - P. Demeter [-] (81. R. Čampa [-] ) , L. Hanuš [-] , . Reteno [-] , A. Fila [-] , T. Machálek [-] , M. Machálek [-] (46. L. Fall [-] ) , D. Krška [-] , V. Minařík [-] (73. F. Smrčka [-] ) , M. Bednář [-] , J. Hlavica [-]

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Mlýnek [-] (66. M. Vašulka [-] ) , R. Jurča [-] , J. Kiška [-] (85. P. Červenka [-] ) , D. Bojda [-] (79. M. Fiala [-] ) , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , D. Pěnička [-] , Z. Behan [-] , T. Zábojník [-] , M. Malý [-]

ŽK: 15. M. Bednář , 26. J. Kotnour , 37. L. Hanuš , 84. D. Krška - 49. M. Malý , 51. J. Kiška , 80. Z. Behan .
Hráči zápasu: . Reteno .
Počet diváků: 325. Rozhodčí: Silný Zdeněk - ČERNÝ Dalibor, GREČMAL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Líšeň je v laufu a zápas zvládne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích