Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín vládl gólovému utkání ve Vyškově


Branky


7

 Spartak po těsné prohře v Líšni cestoval do nedalekého Vyškova s cílem bodovat, aby si upevnil místo ve středu tabulky. Do zápasu nenaskočil Jarda Zlámal pro zranění a v průběhu zápasu musel po nepříjemném střetu odstoupit Jirka Oulehla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


V zápase byly k vidění dva zcela odlišné poločasy. V tom prvním dominoval domácí celek. Tomu se náramně povedla hned první standardní situace. V první minutě Vyškov zahrával standardní situace, při níž se míč snesl do pokutového území a nekrytý Toure poslal míč mimo dosah Jakuba Dostála 1:0.

Vyškov vytrval v útočných choutkách i nadále. Ve 12. minutě po centru hlavičkoval domácí kapitán Michal Jeřábek a pohotový Jakub Dostál vytáhl parádní zákrok a míč vyrazil. O minutu později se protáhl po straně Daniel Pospíšil, předložil míč na penaltu, kam si naběhl Daniel Přerovský a napálil míč k tyči. Jakub Dostál znovu vystřihl pohotový zákrok a střelu vytáhl mimo branku. 

Horko před naší brankou bylo i v 16. minutě. Dlouhým míčem za obranu se vysunul Daniel Pospíšil a jeho následnou střelu znovu vyrazil Jakub Dostál. 

To už ale začal přicházet ke slovu Spartak. V 18. minutě Václav Ondřejka nacentroval do pokutového území za obranu domácích, vysunutý Jirka Oulehla vrátil míč před prázdnou branku, odkud domácí obrana horko těžko odkopávala míč před Martinem Vyskočilem. 

Další z řady šancí předvedli domácí v 19. minutě. Centr Františka Schneidera zakončil Toure a pohotový Dostál znovu podržel náš tým. Postřeh brankáře Spartaku poté vyzkoušeli domácí v 28. minutě z přímého kopu, kdy se Schneiderova střela snášela na naši bránu, Dostál míč vyškrábl z pod břevna. 

Obdobný zákrok Jakub Dostál předvedl i v 35. minutě, kdy Schneider vyslal další projektil a brankář Spartaku znovu svým zákrokem míč vytáhl nad břevno.

Svou chvilku si však nachystal i Spartak a náramně se povedla! Erik Hradil vytáhl míč k pokutovému území domácích, nacentroval k Ondřejkovi na druhou stranu pokutového území, ten vyslal míč za obranu, kde se vysunul Martin Vyskočil a dlouhou nohou poslal míč mimo dosah brankáře Marka Machalického 1:1!

Druhý poločas přinesl brankovou přehlídku a velkou řádku pěkných akcí. 
Hned v 47. minutě mohl skóre na naši stranu převrátit Václav Ondřejka. Svůj průnik do pokutového území však zakončil střelou za zadní tyč domácí branky. 

O minutu později se v dobré střelecké pozici na šestnáctce objevil znovu Ondřejka. V ideální pozici ke střele však prostrčil míč nadějně postavenému Michalu Šromovi. Ten přehodil vybíhajícího brankáře, ovšem míč zapadl mimo branku. 

Další výpad do domácí obrany si nachystali hosté na 57. minutu. Vysunutý Michal Šrom se vřítil do pokutového území, přiblížil se však až blízko k domácí brance a domácí brankář střelu vykryl. 

Spartak se dočkal v 67. minutě. Ve středu hřiště příkladnou bojůvkou získal míč Michal Dvořáček, míč putoval k Eriku Hradilovi, který v pokutovém území překonal domácího brankáře Machalického 1:2!

Domácí přidali na tempu a Spartak zamkli na jeho půlce. V 76. minutě po centru do pokutového území hlavičku Tijaniho zblokovali naši obránci. V té samé minutě po výpadu do našeho pokutového území ve velice dobré pozici Lukáš Lahodný namířil jen vedle naší branky. V 77. minutě po centru hlavičkoval jen nad branku znovu domácí Tijani.

Spartak si svůj direkt na domácí snahu nachystal na 79. minutě. Martin Vyskočil zpracoval míč, posunul jej na nabíhajícího Michala Šroma, který prostřelil brankáře Machalického 1:3.

Další zásah Spartaku přišel v 83. minutě. Erik Hradil potáhl míč, předložil jej Michalu Šromovi, ten vběhl do pokutového území. Michal poté nesobecky v dobré příležitosti předložil míč ještě lépe postavenému Viktoru Rožkovi a ten zvýšil už na 1:4!!

Domácí nesložili zbraně ani za tohoto stavu. V 87. minutě po našem rohovém kopu našel brankář Machalický dlouhým výkopem Daniela Přerovského, ten přetlačil stínícího hráče a snížil na celkový výsledek 2:4.



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér Hulína: Dnes to byl zápas dvou poločasů, kdy jsme první prospali a jen díky zákrokům Dostála a střelecké nemohoucnosti Vyškova jsme jej uhráli 1:1. Vyškov si vytvořil velké množství šancí, my jsme hráli špatně, asi nejhůře za posledních 6 zápasů. V poločase jsme si v kabině něco vyjasnili, vyříkali si a myslím si, že se to odrazilo na výkonu kluků. Běhali jsme, vytvářeli jsme si šance, dokázali jsme je proměnit a měli jsme i další šance na vstřelení branky. Myslím si, že pro Vyškov to je krutý výsledek. Kluky ale musím pochválit. Zbývá nám se soustředit na zbytek sezóny na zápasy s celky ze spodku tabulky a budeme se snažit uhrát co nejvíce bodů.



Sestavy


MFK Vyškov
M. Machalický [-] - M. Kuncl [-] (50. T. Praks [-] ) , C. Toure [-] , M. Tijani [-] , V. Novotný [-] (58. F. Studený [-] ) - F. Schneider [-] , M. Jeřábek [-] , D. Přerovský [-] , L. Lahodný [-] , M. Matocha [-] (80. T. Fialka [-] ) - D. Pospíšil [-]

SK Spartak Hulín
J. Dostál [-] - R. Michálek [-] , M. Vyskočil [-] , M. Malenovský [-] , T. Josl [-] , M. Vyskočil [-] , M. Šrom [-] , M. Dvořáček [-] , M. Tureček [-] (83. M. Minář [-] ) , V. Ondřejka [-] (53. V. Rožek [-] ) , J. Oulehla [-] (27. E. Hradil [-] )

ŽK: 66. T. Praks .
Hráči zápasu: J. Dostál .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Hlubinka Jakub - KULIČKA Radek, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Vyškovu se nedaří, Hulínu celkem jo, ale Vyškov předvádí dobrou hru. Bude to remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích