0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice prohrála i s Uherským Brodem


Branky


7

Jasný sestupující Mohelnický tým podlehl na domácím hřišti Uherskému Brodu 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci čekali na první vážnější akci téměř půl hodiny. Ve 26. minutě se domácí celek ubránil rohovému kopu, ale z následného centru na zadní tyč dostal jeden z hostujících hráčů míč zpět před bránu, kde byl Jakub Žůrek a z metru dorazil míč do odkryté brány. Druhá velká šance přišla až minutu před poločasovým hvizdem, když šel Mančík sám tváří v tvář domácímu brankáři Vavrušovi a nebyl daleko od navýšení náskoku na dvě branky. Nakonec ale jeho pokus skončil na pravé tyči domácí branky.

Další šance hostů přišla hned pět minut po návratu hráčů z kabin. Jeden z jejich hráčů se ocitl sám před Vavrušou, ale v dobré pozici trestuhodně přestřelil břevno. V 52. minutě zahrozili poprvé vážněji i domácí, když jeden z jejich hráčů vystřelil z levé strany z hranice pokutového území a jeho střela pořádně protáhla hostujícího brankáře Nemravu, který musel zasahovat na bližší tyči. Devět minut před koncem utkání dal Uherský Brod svému vítězství pojistku. Dlouhý míč za obranu téměř z vlastního pokutového území našel rozběhnutého Marka Mančíka, kterého v zádech stíhal jeden z obránců, ale Mančík jej dokázal udržet na zádech a s míčem se dostal až do vápna, kde levačkou chladnokrevně prostřelil na přední tyč domácího brankáře Vavrušu a Uherský Brod tak slavil důležité tři body do tabulky MSFL.



Ohlasy k zápasu


FK Mohelnice
Jaroslav Rolinek - trenér FK Mohelnice: Trápí nás marodka, ale kluci to odmakali a nechali na hřišti vše, ale opět jsme neproměňovali šance. Možná chyběla i trochu motivace, protože už o nic nehrajeme a jsme jasným sestupujícím.




Sestavy


FK Mohelnice
R. Vavruša [-] - V. Knýř [-] , M. Sedlo [-] , M. Vokoun [-] - P. Čank [-] (71. K. Yimuran [-] ) , J. Svoboda [-] , J. Hlavsa [-] , J. Malý [-] (85. Z. Chen [-] ) , O. Klimeš [-] - P. Navrátil [-] , D. Smrček [-] (82. L. Zhang [-] ) -

ČSK Uherský Brod
V. Nemrava [-] - J. Žůrek [-] (89. M. Pochylý [-] ) , M. David [-] , M. Vrága [-] - D. Sklenář [-] , V. Dolina [-] , M. Mančík [-] (82. L. Nevařil [-] ) , B. Šálek [-] , R. David [-] - F. Hruboš [-] , J. Michalec [-] (72. R. Holík [-] ) -

ŽK: 90. V. Knýř - 38. F. Hruboš , 76. V. Dolina .
Hráči zápasu: M. Mančík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nováček Ivo - PETR Zdeněk, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Mohelnice padá, nebude Fišara a Brod hraje o udržení.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů