J. Hesek 90.
1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

25.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prostějov vyhrál v Hodoníně


Branky


12

Obtížný duel především po psychické stránce mají za sebou prostějovští fotbalisté. Po středečním zakolísání v Otrokovicích bylo nutné udělat v Hodoníně vše pro dobrý výsledek. Ten se nakonec dostavil, i když domácí měli ze hry po značnou část zápasu více. Skóre otevřel šťastným zásahem Kroupa, další dvě pojistky přidal střídající Šteigl. Domácí korigovali výsledek až v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v první desetiminutovce zahrozili domácí Šturmou po individuální akci Suchého, jenže jeho střela mířila nad branku. Spousta nadějně vyhlížejících akcí končila na obou stranách buď do ztracena, nebo zblokovanou střelou. Výjimkou nebyl ani po dvaceti minutách hry Koudelkův souputník z malé kopané Paděra. Právě Koudelka prověřil zleva gólmana Petráše, ten míč vyrazil na roh.

Po půlhodině se rodila pěkná kombinační akce, když Pančochář vybídl ke sprintu po pravé straně Machynka, jenže jeho centr Kroupa nezpracoval. Tentýž hráč hlavičkoval po Koudelkově nabídce mimo branku. Na druhé straně jej napodobil po rohovém kopu Sasín.

Těsně před přestávkou to v naší šestnáctce hořelo. Paděra střelou zboku vybojoval roh, po němž Suchý v pozici sedícího střelce těsně minul Jíchovu branku!

Přehlídku domácích nevyužitých příležitostí po přestávce načal nepřesnou střelou Paděra, přesnější nebyl ani na druhé straně Machynek. Když se lámala hodina hry, měli domácí k dispozici sérii rohových kopů, při nichž branka doslova visela ve vzduchu. Branková konstrukce se opravdu zachvěla, když jeden z domácích stoperů hlavičkoval do břevna.

Vzápětí zleva centroval do té doby nejlepší hráč eskáčka Koudelka, brankář tečoval míč k dobíhajícímu Kroupovi, který nejprve trefil tyč, napodruhé ale míč do brány dopravil. Čtvrt hodiny před koncem začínalo velké představení Šteigla. Ten nejprve po přihrávce Kroupy přesprintoval Novotného, jenže mířil nad branku. Sedm minut před koncem převzal míč od Machynka, namířil si to s ním k bráně, na hranici šestnáctky přesně zamířil k bližší tyči a byla z toho vítězná branka. Vzápětí poslal zleva do vápna pěkný centr Langer a Šteiglhlavou překonal Petráše potřetí.

Heskova přesná hlavička po rohovém kopu v samotném závěru už byla pro domácí jen slabou náplastí za statečný, leč neproduktivní výkon.

zdroj: www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
Tomáš Polách - trenér Hodonína: Zápas byl příjemný pro Prostějov a my jsme samozřejmě zklamaní. Předvedli jsme dobrý výkon, za něj musím hráče pochválit. Dostali jsme ovšem tři góly, ty rozhodly. Utkání se lámalo za stavu 0:0, kdy jsme měli sérii rohových kopů, která vyvrcholila nastřeleným břevnem. Ale už předtím, i v prvním poločase jsme měli náznaky šancí, které mohou skončit gólem, jenže pak jsme dostali víceméně náhodný gól, který rozhodl utkání. Pak jsme dostali další dva, ale utkání se zlomilo dávno předtím v případě břevna a dalších našich neproměněných šancí. Kdybychom šli do vedení my, asi bychom bodovali.

1.SK Prostějov
Oldřich Machala - Trenér SK Prostějov: „Musím přiznat, že jsme vyhráli šťastně. Soupeř byl výborný, my jsme ubránili snad patnáct rohů, jenže chyb jsme vyprodukovali tolik, až jsem z toho byl špatný. Neodkopneme balón, míče propadávaly, bylo znát, že jsme nebyli v pohodě. Tížila nás nutnost v Hodoníně vyhrát. Domácí nás zatlačili důrazem, ne fotbalovostí. Přežili jsme břevno, což byl rozhodující moment. Musím říci, že Šteigl vstoupil do utkání výborně, od začátku měl průniky, které zaváněly gólem. Byla šťastná ruka, že jsme jej střídali, a že zápas rozhodl dvěma brankami. Hodně nám pomohl i Rus s Langerem, všechna střídání nám hodně pomohla. Vítězství je nesmírně cenné, pozoroval jsem určitou nervozitu, hodně jsme si oddechli.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - O. Paděra [-] (79. M. Opina [-] ) , M. Suchý [-] , T. Mareš [-] , R. Sasín [-] (85. T. Dekleva [-] ) , M. Cvijović [-] , P. Fojtík [-] (85. P. Dovhanyuk [-] ) , Z. Šturma [-] , T. Novotný [-] , J. Hesek [-] , L. Křivánek [-]

1.SK Prostějov
F. Jícha [-] - O. Pernatskyi [-] , M. Sus [-] , A. Schuster [-] , M. Hirsch [-] (63. J. Šteigl [-] ) - L. Hapal [-] (79. A. Rus [-] ) , J. Koudelka [-] , J. Pančochář [-] , Z. Fládr [-] (53. T. Langer [-] ) , L. Machýnek [-] - K. Kroupa [-]

ŽK: 25. L. Křivánek , 67. T. Novotný - 23. A. Schuster , 60. L. Hapal , 86. L. Machýnek .
Hráči zápasu: J. Šteigl .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: Mikeska Karel - GASNÁREK Michal, BUREŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Libor Baroš
Tip experta: výhra hostů

Prostějov znovu nezaváhá a potvrdí kdo půjde zpět do FNL.

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů