1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2018 17:00

30.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice slaví první bod doma


Branky


10

Holice si připsala první domácí bod v celé sezoně za remízu 1:1 s Vyškovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Holici se udála ještě před zápasem jedna důležitá událost a to, když hlavní trenér Karel Trnečka na svém postu skončil. Nahradil jej tak staronový kouč Jiří Derco, který hned na první pokus dokázal uhrát alespoň bod. V prvním poločase padla jediná branka a vstřelil ji hostující Daniel Přerovský, který se trefil devět minut před změnou stran. Jinak se toho moc v prvním dějství neudálo. Rozhodčí pouze rozdal na první půli poměrně hodně žlutých karet, hned tři. Dvě pro hostující Vyškov a jednu pro domácí Holici, která šla do kabin se ztrátou jedné branky.

Do sestavy se domácímu celku vrátil po stopce za červenou kartu důležitý hráč, kterým je Marek Šichor, který ale vydržel na hřišti pouze hodinu a minutu hry. Osmnáct minut před koncem utkání rozjásal domácí tribuny Milorad Dabič, který dokázal vyrovnat na 1:1. Zvedl tím šance jeho celku zabojovat o plný bodový zisk. Nakonec se to ale svěřencům Jiřího Derca nepovedlo a připsali si pouze bod, i to je ale pozitivem. I přesto zůstávají v tabulce poslední, protože tři celky nad něma dokázali ve svých zápasech zvítězit a tak i přes bodový zisk přišla znovu další ztráta. Další body se bude snažit HFK získat v těžkém utkání na půdě Kroměříže, která ale momentálně body celkem ztrácí.



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Jiří Derco - trenér HFK Olomouc: Už v tréninku bylo vidět, že to hráči chtějí zlomit. Viděl jsem to na nich. Bod je pro nás cenný. Pokud budeme předvádět výkony jako dnes, tak se s tím ještě dá něco dělat.




Sestavy


1. HFK Olomouc
D. Kubica [-] - M. Antl [-] , L. Horka [-] , J. Juráš [-] , P. Krumpolc [-] , O. Seibert [-] (90. R. Plesník [-] ) , M. Banasik [-] , . Dabić [-] (84. P. Voleský [-] ) , M. Šichor [-] (61. T. Spurný [-] ) , M. Krejčí [-] , O. Buček [-]

MFK Vyškov
M. Machalický [-] - D. Němeček [-] (57. V. Novotný [-] ) , M. Tijani [-] (73. C. Toure [-] ) , M. Kuncl [-] , D. Odehnal [-] - L. Lahodný [-] , M. Matocha [-] , M. Jeřábek [-] , F. Schneider [-] (66. F. Studený [-] ) , D. Přerovský [-] - D. Pospíšil [-]

ŽK: 40. J. Juráš , 60. P. Krumpolc - 32. D. Pospíšil , 37. F. Schneider , 81. C. Toure .
Hráči zápasu: . Dabić .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: Nováček Ivo - PETR Zdeněk, DENEV Alex.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Souboj dvou týmů, který se nedaří. I tak je na tom ale Vyškov o dost lépe a myslím si, že vyhraje minimálně o dvě branky.

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů