1:1
(0:0)
49. J. Malý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2018 18:00

24.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice uhrála první jarní bod


Branky


11

Až do 82. minuty to vyadalo, že si mohelničtí odvezou všechny tři body, poté se ale Hlučínu povedlo vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Hlučíně sledovali diváci velice nudný první poločas, ve kterém si ani jeden z týmů nedokázal vytvořit žádnou vyloženou šanci. Tu asi největší měl domácí Foltýnek, který z hranice velkého vápna nemířil přesně a těsně přestřelil. Nejednalo se však o nějakou tutovou šanci. Po prvním poločase tak svítil na ukazateli skóre výsledek 0:0.

Ve druhém poločase už ale čekání skončilo. A velmi brzo po změně stran se dočkali diváci i první branky. Po ruce Málka zahrávali hosté přímý kop těsně před hranicí šestnáctky. K jeho exekuci se postavil stoper Martin Sedlo a krásně jej kroutil přes zeď. Jeho pokus skončil na tyči, ale k odraženému míči dobíhali jen mohelničtí hráči a Jakub Malý sám před brankářem Kodeš uklidil míč do sítě a po čtyřech minutách hry druhé půle poslal Mohelnici do vedení. Vedení mohlo trva ale pouze čtyři minuty. V 53. minutě hezky nacentroval Foltýn přesně na hlavu Fojtíka, který ale hlavičku netrefil v dobré pozici vůbec dobře a Večer tak jeho pokus v klidu kryl. V 76. minutě utekl Svoboda o levé straně, zasekl si míč na stře a vypálil, ale Kodeš jeho střelu výborným zákrokem vykryl. V 80. minutě se po centru míč odrazil od tyče k Málkovi, který byl sám před Večeřem a snažil se ho přehodit, ale trefil pouze tyč, od které se míč odrazil vedle. Osm minut před koncem se ale domácí už dočkali na centr z pravé strany si na zadní tyč naběhl střídající Martin Krejčí a přes obránce dokázal dostat míč hlavičkou do sítě a zajistil Hlučínu alespoň bod za remízu 1:1.Ve zbylých minutách se už nic vážného nestalo.



Ohlasy k zápasu



FK Mohelnice
Jaroslav Rolinek - trenér Mohelnice: Jsme za bod rádi a doufáme, že se díky němu odrazíme k lepším zítřkům a výsledkům. Hlučín měl převahu, my jsme ale hráli dobře v obraně a myslím, že si vyrovnávací gól soupeř zasloužil.



Sestavy


FC Hlučín
J. Kodeš [-] - J. Mac [-] , V. Heinik [-] , D. Bialek [-] (54. P. Ságner [-] ) - J. Málek [-] , K. Hudeczek [-] , M. Foltyn [-] , C. De [-] , A. Fojtík [-] (63. T. Dostál [-] ) - D. Kraut [-] - R. Štefek [-] (76. M. Krejčí [-] )

FK Mohelnice
P. Večeř [-] - V. Knýř [-] , M. Vokoun [-] , M. Sedlo [-] , R. Kuba [-] , J. Hlavsa [-] - K. Yimuran [-] (70. P. Čank [-] ) , J. Malý [-] , J. Svoboda [-] , J. Fišara [-] - P. Navrátil [-] (86. D. Smrček [-] )

ŽK: 16. K. Yimuran , 84. P. Navrátil .
Hráči zápasu: J. Malý .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: Tomanec Josef - GASNÁREK Michal, KNEISL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Lukáš Hapal
Tip experta: remíza

Tady zkusím překvapení. Mohlo by přijít podcenění a Mohelnice nehraje špatně, už by to mohla prolomit a nějaký ten bod získat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích