4:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

22.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku vyhrál Hlučín


Branky


39. M. Foltyn , 76. R. Štefek , 88. M. Foltyn , 92. D. Kraut - 44. M. Minář , 81. V. Rožek
17

Šest branek viděli diváci v zápase Hlučín - Hulin a čtyři z toho dali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V desáté minutě hlavičkoval Krejčí z malého vápna po centru z levé strany těsně vedle. O pět minut ozději naše Žižka Krauta, který mu míč poté vrátil a Žižka z voleje přestřelil. O minutu později poslal Foltýn míč do běhu Krejčímu, který z hranice vápna a z úhlu trefil Dostála, který míč vyrazil na roh. Diváci čekali na první branku až do 39. minuty. V té se po levé straně dostal k centru Martin Krejčí a našel svého jmenovce Foltýna, který hlavičkou doproti směru poslal domácí do vedení. Hulín ale vyrovnal brankou do šatny. Minutu před poločasovým hvizdem šel Spartak do brejku po levé straně. Byla to skoro totožná akce jako při gólu domácích, jen centr Josla byl přízemní a Michal Dořáček pálil z jedné z přibližně deseti metrů přesně. 

V 52. minutě upaloval po chybě v hostující obraně Krejčí do úniku, ale přestřelil. V 75. minutě se strhly gólové hody. Nejprve právě panáct minut před koncem Po rohu přišel centr, na který vyběhlbrankář Dostál, ale byl sražen, ale rozhodčí nepískal a nevýrazná hlavička Robina Štefka se doplazila do opuštěné branky a tento sporný gól znamenal vedení 2:1. O šest minut později dokázal Hulín opět vyrovnat. Trvalo mu to jen o minutu déle, než v prvním poločase. Po nedůrazném odkopu v defenzivě Hulína napálil míč z jedné do sítě Viktor Rožek. Dvě minuty před koncem rozhodl po centru z pravé strany hlavičkou a druhým svým gólem v zápase Martin Foltýn. Definitivní razítko přidal ve druhé nastavené minutě Dominik Kraut, který po přihrávce Jančíka zakončil podél Dostála.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Radomír Korytář - Trenér Hlučína: Začátek byl z naší strany povedený, poté to bylo horší ale dali jsme gól. Bohužel svoji laxností jsme dopustili vyrovnání. Na konci zápasu jsme vsadili všechno na jednu kartu, abychom vyhráli.




Sestavy


FC Hlučín
J. Kodeš [-] - P. Žižka [-] , J. Mac [-] , V. Heinik [-] , D. Bialek [-] (46. R. Štefek [-] ) - C. De [-] , P. Ságner [-] (56. A. Fojtík [-] ) , M. Foltyn [-] , K. Hudeczek [-] - D. Kraut [-] , M. Krejčí [-] (81. K. Jančík [-] ) -

SK Spartak Hulín
J. Dostál [-] - M. Minář [-] (77. R. Michálek [-] ) , M. Šrom [-] , M. Vyskočil [-] (54. V. Rožek [-] ) , M. Dvořáček [-] , M. Malenovský [-] , E. Hradil [-] , T. Josl [-] , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , J. Oulehla [-]

ŽK: 49. V. Heinik , 85. K. Jančík - 49. M. Vyskočil , 73. V. Rožek , 89. T. Josl .
Hráči zápasu: M. Foltyn .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: KULIČKA Radek - PÁRAL Roman, GREČMAL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Filip Markovič
Tip experta: výhra domácích

Hlučín má skvělou formu a doma ji potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích