0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

21.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prostějov vyhrál vysoko v Mohelnici


Branky


29. A. Rus , 61. K. Kroupa , 70. J. Koudelka , 85. M. Hirsch
14

Prostějovští fotbalisté za sebou mají úspěšně nelehký zápas v Mohelnici. Soupeř předvedl výkon, který vůbec nekorespondoval s jeho postavením v tabulce, hrál bojovně, tvrdě a zodpovědně. Naše barvy dostal v prvním poločase do vedení Rus, druhou pojistku přidal po Hapalově centru Kroupa. Střely Koudelky a Hirsche už jen vylepšily skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pozornost brankáře Jíchy už zpočátku otestoval domácí Svoboda, stejnou mincí na druhé straně oplatil Fládr. Jedinečnou možnost k otevření skóre promarnil Langer, ke kterému se dostal odražený míč, jenže on jej poslal přímo na brankáře Horu.

Co se nepovedlo Langerovi, zařídil po půlhodince Rus. Ten zůstal zapomenutý na zadní tyči a možnosti volného pohybu dokonale využil. Vzápětí si dovolil nepřesnost Jícha, kterému vypadl míč z rukavic, jenže domácí poslali ve spěchu balón nad branku.

Rus se mohl ještě do přestávky znovu zapsat do střelecké listiny, jenže to by nesměl po Hapalově centru hlavičkovat mimo. Sedm minut před přestávkou našlápl dopředu Kroupa, vlevo našel nabíhajícího Koudelku, jenže ten sám před brankářem poslal z voleje míč nad branku. Jícha těsně před přestávkou ještě vytáhl na roh hlavičku mířící pod břevno jeho branky.

Deset minut po změně stran řešil opakovanou střelu Fládra brankář Hora vyražením na roh, po něm byl před jeho brankou pořádný závar, ale ta ještě odolala. Po hodině hry ovšem přetažený centr vrátil zprava před branku Hapal a Kroupa se hlavičkou nemýlil.

O dalších deset minut později prokázal svou rychlost Koudelka. Po domácím rohu převzal míč, pelášil s ním k soupeřově brance, navedl si míč na střed a Horovi nedal umístěnou střelou k tyči šanci. Dvojice Hapal – Kroupa si chtěla zopakovat gólovou situaci, jenže tentokrát chyběla přesnost zakončení.

Deset minut před koncem přišel na hřiště Hirsch a na levém kraji zálohy se ukázal jako rozený útočník. Nejprve napodobil Koudelku a přesnou střelou zvýšil na 4:0, v poslední minutě se ještě pokoušel o lob, jenže ten byl na Horu příliš nízký. Vedoucí tým tabulky si tak z hřiště toho posledního odvezl zasloužené tři body.

zdroj: www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


FK Mohelnice
Jaroslav Rolinek - trenér FK Mohelnice: Za stavu 0:1 jsme měli tlak a druhou branku jsme podle mého názoru dostali z metrového ofsajdu. Ta nás zlomila a rozhodla utkání v době našeho největšího tlaku. Chtěli jsme se ještě o výsledek porvat, ale druhá branka nás dostala do kolen. Škoda šancí v prvním poločase, jenže my se na gól strašně natrápíme. Zkušený soupeř nám z pětí šancí dá čyři góly, my z pěti nedáme nic. Kluky musím pochválit, vydali ze sebe maximum, soupeř zcela zaslouženě vyhrál. Na úvod jara jsme měli těžký los, čtyři nejlepší týmy soutěže, ale herně jsme nepropadli a je na čem stavět.

1.SK Prostějov
Oldřich Machala - Trenér SK Prostějov: Počítal jsem s tím, že s Kubou na stoperu to nebudeme mít lehké, to je kvalitní hráč. Rozhodnuto mohlo být opět do přestávky, pokud by Koudelka proměnil svou šanci. Soupeř měl za celý zápas vlastně jedinou gólovou šanci. Utkání jsme drželi v rukou, ale stav 1:0 je ošidný. Musím před klukama smeknout, měli náročný týden. Odehráli jsme tři zápasy a odehráli jsme je velmi dobře kromě druhého poločasu s Uherským Brodem, což mě mrzí. V druhém poločase jsme soupeře jasně přehrávali, osvěžení hry pomohlo střídání. Nedostali jsme branku, já jsem spokojen.



Sestavy


FK Mohelnice
J. Hora [-] - V. Knýř [-] , M. Sedlo [-] , J. Hlavsa [-] , R. Kuba [-] - K. Yimuran [-] (57. M. Vokoun [-] ) , J. Malý [-] , J. Svoboda [-] , J. Fišara [-] - P. Kutal [-] (81. P. Čank [-] ) , P. Navrátil [-] (86. L. Zhang [-] )

1.SK Prostějov
F. Jícha [-] - O. Pernatskyi [-] , A. Schuster [-] , A. Rus [-] - L. Hapal [-] (84. D. Píchal [-] ) , T. Langer [-] (59. D. Zhykol [-] ) , J. Koudelka [-] (79. M. Hirsch [-] ) , Z. Fládr [-] , L. Machýnek [-] , J. Pančochář [-] - K. Kroupa [-]

ŽK: 16. V. Knýř , 33. P. Kutal , 74. J. Malý - 76. J. Pančochář .
Hráči zápasu: K. Kroupa .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: ŠKROBÁK Lukáš - KŘEPSKÝ Michal, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Tomáš Binar
Tip experta: výhra hostů

Za mě jasná výhra hostů. To, co se děje v Mohelnici asi nemá smysl ani komentovat. Hosté mají určitě lepší tým a bez problémů vyhrajou.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů