3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

20.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň doma znovu přesvědčivě vítězí


Branky


14

Podruhé za sebou doma vyhrála Líšeň 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně šancí

V šestnácté minutě se ujali domácí vedení, když křižný pas za obranu z rvé strany našel Milana Machálka a ten si jej dobře zpracoval a přešel přes obránce a nakonec obešel i brankáře a zakončil do prázdné brány. Ve 24. minutě zahrozili i hosté. Lukáš Vychodil střílel na zadní tyč, ale těsně minul. Přesně po půl hodině hry rozehráli domácí volný přímý kop na krátko a po střele zpoza vápna se míč dostal k Janu Hlavicovi, ale ten nedokázal překonat brankáře zblízky. O čtyři minuty později to byla akce zase na druhé straně a dvakrát tečovaná střela Vychodila skončila málem vlastencem. Nakonec ale skončila jen na tyči. Ve 39. minutě dosáhl Klimpar branky, která ale nebyla uznána pro ofsajd. Minutu před koncem poločasu zblokovali hosté střelu Elekany do odkryté brány. V poslední minutě trefil Minařík ještě střelou z voleje břevno.

Navýšení vedení

Ve druhém poločase už diváci tolik ofenzivního fotbalu neviděli a dočkali se první vážnější šance až v 81. minutě. Nemuselo jim to ale vadit, protože z ní byl hned gól a navíc v hostující síti. Druhým gólem v utkání zvýšil náskok svého týmu Milan Machálek, když se dostal ke střele z hranice šestnáctky po individuální akci jednoho ze soluhráčů. O dvě minuty později bylo definitivně rozhodnuto, když se po centru z levé strany trefil na zadní tyč z voleje Adam Fila. V poslední minutě mohli hosté zaznamenat alespoň čestný úspěch, ale střela jednoho z jejich hráčů proletěla jen těsně nad brankou Kotnoura.



Ohlasy k zápasu



TJ Valašské Meziříčí
Michal Hubník - trenér Valašského Meziříčí: Sahali jsme tady minimálně po bodu, ale neproměňovali jsme šance. Vytvořili jsme si jich asi celkem pět. Na jejich proměňování musíme zapracovat. Nebylo to tak jednoznačné utkání, jak napovídá výsledek.



Sestavy


SK Líšeň
J. Kotnour [-] - M. Bednář [-] , P. Demeter [-] (63. A. Fila [-] ) , L. Fall [-] , J. Hlavica [-] , . Reteno [-] , F. Smrčka [-] , M. Machálek [-] , D. Krška [-] , V. Minařík [-] (73. T. Zezula [-] ) , L. Hanuš [-] (37. R. Čampa [-] )

TJ Valašské Meziříčí
F. Mucha [-] - A. George [-] (83. P. Furmánek [-] ) , P. Tobiáš [-] , O. Bartozel [-] (46. Š. Vrána [-] ) , P. Klimpar [-] , F. Drozd [-] , T. Gomola [-] (65. M. Václavek [-] ) , T. Chargeishvili [-] , L. Vychodil [-] , L. Chapodze [-] , V. Žilinský [-]

ŽK: 74. F. Smrčka - 69. T. Chargeishvili , 71. A. George , 88. F. Drozd .
Počet diváků: 295. Rozhodčí: Machač Lukáš - NOVÁČEK Ivo, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Líšeň je doma silná a napraví ztrátu z Vyškova. Nebude to ale jednoznačné.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích