5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

19.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín dal Rýmařovu bůra


Branky


45. C. De , 52. A. Fojtík , 64. R. Štefek , 86. K. Jančík , 90. J. Málek
0

Po bezbrankové remíze v Otrokovicích neinkasoval Hlučín ani tentokrát, proti Rýmařovu si však otevřel střelnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez šancí

V osmé minutě se po neovedené hlavičce jednoho z hlučínských hráčů dostal míč k Mácovi, jeho střela ale letěla nad. To byla asi největší šance celého prvního poločasu, jink se týmy sžívaly s terénem. Nakonec se to povedlo lée domácím, protože ještě do poločasového hvizdu dokázali vstřelit gól. V poslední minutě táhl Hlučín akci po pravé straně a následně přišel centr do vápna. Míč si našel Lucas De Carvalho a na jeho pokus byl brankář Petr Kameník krátký.

Důležitý druhý gól a kanonáda

Šest minut po změně stran přensli hlučínští hru na levou stranu. Adam Fojtík si zpracoval míč a obešel bránícího hráče ve vápně a poslal míč křížnou střelou do sítě. 2:0. V 63. minutě rozehráli domácí rohový kop na krátko a z rohu vápna poslal střílený centr do šestnáctky Dominik Kraut a těsně před hostujícím brankářem míč tečoval Robin Štefek a zvýšil na 3:0. Tento signál domácím vyšel na jedničku. V 82. minutě mohli hosté vykřesat naději. Po hezké kombinaci měl míč na kopačkách Tomáš Němec a chtěl ještě vylepšit pozici pro spoluhráče, těsně před nimi ale míč odkopl jeden z bránících hráčů. Místo toho inkasovali počtvrté přeně čtyři minuty před koncem. Pouhé dvě minuty byl na hřišti střídající Kryštof Jančík, na kterého šel nakopnutý míč a on dokázal vystřeli přes dva bránící hráče napřední tyč a překonat Kameníka. V poslední minutě ještě domácí zvýšili. Jaroslav Málek šel do brejku a krásně si povodil hostující obránce, kteří jej nezastavili ani pomocí faulů a krásně zpoza šestnáctky zakroutil míč do šibenice a dal výsledku konečnou podobu 5:0.



Ohlasy k zápasu



SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: První poločas byl zvláštní, nebylo moc šancí, ale důležité bylo, že domácí dali branku. Rozhodujícím momentem pak byla jejich druhá branka, od které byli jasně lepší a důraznější a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FC Hlučín
J. Kodeš [-] - J. Mac [-] , R. Štefek [-] , J. Massaniec [-] , D. Bialek [-] - K. Hudeczek [-] (25. C. De [-] ) , A. Fojtík [-] (76. M. Krejčí [-] ) , P. Ságner [-] , J. Málek [-] - D. Kraut [-] (84. K. Jančík [-] ) - M. Foltyn [-]

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - R. Němec [-] , L. Woitek [-] , D. Hleba [-] (59. . Piroška [-] ) , J. Harazin [-] , Z. Horák [-] (80. T. Němec [-] ) , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , V. Fiala [-] (63. R. György [-] ) , P. Ondruška [-]

ŽK: 78. J. Málek - 20. P. Ondruška , 25. Z. Horák , 45. R. Němec .
Hráči zápasu: J. Málek .
Počet diváků: 188. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - ŠAMÁREK Jan, MOJŽÍŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.