2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2018 17:30

17.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uherský Brod si vyšlápl na Líšeň


Branky


5

Výhru 2:0 si připsal Uherský Brod na závěr sezony, když porazil třetí celek tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O celém zápase rozhodl první poločas. V něm svěřenci Martina Ondy dokázali vstřelit obě dvě branky zápasu. Vyšel jim dobře jak začátek, tak konec prvního dějství. Přesně po deseti minutách hry se prosadil domácí Uherský Brod poprvé. Konkrétně se prosadil Filip Hruboš. Dlouhý balón dokázal jeden z jeho spoluhráčů prodloužit až za obranu soupeře z Líšně a Filip Hruboš šel tváří v tvář brankáři Leznarovi, který dostal šanci od trenéra Machálka a domácí střelec byl v tomto souboji úspěšnější a stal se prvním střelcem zápasu. Poté museli diváci čekat až do závěrečné minuty. V poslední pětačtyřicáté minutě se mohli radovat podruhé. K odraženému míči se dostal Richard David a na nic nečekal a z voleje jej napálil do sítě za záda hosujícího gólmana Leznara. Gólem do šatny tak dostal domácí celek větší klid na kopačky, vedl již o dvě branky.

Po příchodu ze šaten se už skóre ani jednou nezměnilo. Oba celky si vytvořily několik šancí na skórování, ale úspěšnější tentokrát byli muži mezi třemi tyčemi. Na domácí straně se několika skvělými zakroky předvedl Vít Nemrava. Na druhé straně si vylepšíl statistiky po dvou inkasovaných brankách z úvodního dějství Leznar. Líšeň se tak umístila na konečném třetím místě a Uherský Brod splnil cíl zachránil se a v tabulce figuruje po třiceti kolech na konečném desátém místě, ke kterému mu tahle výhra za tři body pomohla, kdyby prohrál, skončil by dvanáctý.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - Trenér Uherského Brodu: Šli jsme do zápasu ve větší pohodě, protože jsme už byli zachráněni. Byla to pro nás náročná sezona a tento zápas jsme zvládli výborně. Byli jsme uvolnění a psychicky klidnější.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
V. Nemrava [-] - L. Nevařil [-] , M. David [-] - R. David [-] , D. Sklenář [-] (72. J. Žůrek [-] ) , M. Pochylý [-] (65. R. Holík [-] ) , M. Mančík [-] (77. L. Jaroněk [-] ) , B. Šálek [-] - J. Michalec [-] , F. Hruboš [-] , M. Vrága [-]

SK Líšeň
F. Leznar [-] - L. Fall [-] , . Reteno [-] , F. Smrčka [-] (46. T. Machálek [-] ) , A. Fila [-] , M. Machálek [-] , V. Minařík [-] , R. Čampa [-] (46. D. Krška [-] ) , M. Bednář [-] , J. Hlavica [-] , L. Hanuš [-] (46. P. Demeter [-] )

ŽK: 52. M. Mančík - 30. L. Hanuš , 50. D. Krška .
Hráči zápasu: R. David .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: KULIČKA Radek - PÁRAL Roman, DORUŠÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Líšeň napraví zaváhání z Rýmařova.