0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2018 18:00

17.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prostějov zakončil sezonu vítězně


Branky


4

V posledním zápase MSFL ročníku 2017/2018 zajížděli prostějovští fotbalisté do Hlučína. Duel, který se měl odehrát na samém prahu jarní sezóny, tak už v současné konstelaci neměl žádný dopad na konečnou tabulku. Bez základních opor jsme ovšem i tak z Hlučína odvezli všechny body. Vše podstatné se událo v prvním poločase, kdy Langer a Žykol stanovili konečný výsledek 2:0 v náš prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První velkou šanci zápasu měl Žykol, který si ve vápně zpracoval míč a tvrdě vypálil na zadní tyč, Kolenko ovšem brzkou změnu skóre nepřipustil. Pohotovost prokázal na druhé straně i Neoral, když reagoval na Machynkovu teč Hudeczkova centru, kdy míč směřoval za jeho záda.

Domácí udělali po čtvrt hodině hrubku, kterou využil k rychlému úniku Šteigl, posunul míč Langerovi, který překonal Kolenka – 0:1. Po několika příležitostech na obou stranách si převzal ve vápně míč Žykol a z první zamířil nechytatelně pod břevno – 0:2!

V těchto pasážích se hrálo pouze na jednu branku a naši předváděli takřka exhibici. Pět minut před přestávkou se rodil náš brejk, ale Bialek byl proti. Do druhé půle přišel do branky Jícha místo Neorala, který se už ve dvacáté minutě zranil, a hra pokračovala v podobném duchu. Aktivita domácích přece jen vzrostla, v dobré pozici byl v šestnáctce Krejčí, jenže byl zastaven naší obranou a diváci se dožadovali penalty. Jelikož domácí nemířili při svých pokusech příliš přesně, Jícha si po delší době v brance příliš nezachytal.

Čtvrt hodiny před koncem byl blízko čestnému úspěchu domácích de Carvalho, jenže jeho technická střela jen těsně minula tyč Jíchovy branky. Ještě v poslední minutě po rohovém kopu orazítkoval břevno domácí Ságner a udělal tím definitivní tečku za ročníkem 2017/2018.

zdroj: www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu



1.SK Prostějov
Oldřich Machala - Trenér SK Prostějov: Utkání hodnotím vysoce pozitivně, protože kluci, kteří dostali příležitost, utkání nevypustili a odehráli jej na sto procent. Líbila se mi hra v prvním poločase, kdy jsme byli jednoznačně lepším týmem a mohli jsme dát i více než dvě branky. Druhý poločas jsme pak zkušeně dohráli, aniž bychom inkasovali branku.



Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - V. Heinik [-] , D. Bialek [-] - J. Málek [-] , K. Hudeczek [-] - K. Jančík [-] (46. C. De [-] ) , M. Krejčí [-] (74. D. Mikoláš [-] ) - T. Dostál [-] , P. Ságner [-] , P. Žižka [-] , J. Massaniec [-]

1.SK Prostějov
D. Neoral [-] (46. F. Jícha [-] ) - M. Hirsch [-] , A. Rus [-] , L. Machýnek [-] , J. Pančochář [-] - Z. Fládr [-] , M. Zapletal [-] (74. R. Smékal [-] ) , J. Šteigl [-] , T. Langer [-] (84. M. Popelka [-] ) , D. Zhykol [-] - L. Hapal [-]

ŽK: 49. K. Hudeczek , 64. C. De , 77. D. Bialek .
Hráči zápasu: D. Zhykol .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Drozdy Luboš - OGRODNÍK Vlastimil, ŠAMÁREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Tady to vidím čistě na remízu.