2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2018 17:00

16.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valmez si přípsal důležitou výhru


Branky


8

Vyškov nenavázal na výhru z Uničova a prohrál ve Valmezu 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve třetí minutě měli domácí velkou výhodu, když ve vápně fauloval Jeřábek a byl nařížen pokutový kop. Výmola z penalty pálil doprostřed, ale Machalický zůstal stát a střelu vyrazil. V sedmé minutě postupoval Bartozel sám na brankáře, ale Machalický mu zmenšil úhel a střelu znovu vyrazil. V osmnácté minutě dostal Gomola dobrou přihrávku do uličky, ale znovu ztroskotal na Machalickém. Ve 25. minutě po Fialkově cenru pálil z voleje Přerovský, ale trefil pouze nohy domácího brankáře. Ve 33. minutě dostal křižnou přihrávku Schneider a trefil po zemi zadní tyč. Ve 38. minutě po rohu hlavičkoval Lahodný, ale Mucha míč na čáře zkrotil. V poslední minutě reklamovali hosté ruku po centru Přerovského, který trefil skluzujícího Drozda.

Rozhodnutí

V 53. minutě šli domácí do brejku tři na tři a zakončoval Klimpar a jeho střelu vyrazil Machalický na roh. V 55. minutě trefil Schneider krásnou točenou střelou břevno. O dvě minuty později se ale radovali domácí z gólu. Vrána rozehrál přímý kop, který šel do ohně a bez teče proletěl až do sítě. V 69. minutě šel Gruzinec Chapadze do brejku a nacentroval na hlavu Gomolovi, který těsně minul. V 76. minutě vychytal Mucha střelu Schneidera z přímého kopu ze sedmnácti metrů, která šla přes zeď. Osm minut před koncem domácí rozhodli, když Vrána vybojoval míč, obešel dva hráče a vyslal Patrika Furmánka, který obstřelil Machalického. 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
Michal Hubník - Trenér Valašského Meziříčí: Měli jsme hodně šancí, ale neproměnili jsme je a byli jsme pak nervózní, ale defenziva nám fungovala dobře, i když měl i soupeř několik šancí jít do vedení. Kluci měli dnes odhodlání a odměna byly tři body.




Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
F. Mucha [-] - P. Furmánek [-] (88. M. Zachrdla [-] ) , Š. Vrána [-] , O. Bartozel [-] , P. Klimpar [-] (76. J. Šulák [-] ) , T. Gomola [-] , F. Drozd [-] , M. Výmola [-] , L. Vychodil [-] , V. Žilinský [-] , L. Chapodze [-]

MFK Vyškov
M. Machalický [-] - D. Němeček [-] , M. Tijani [-] , C. Toure [-] - L. Lahodný [-] , M. Matocha [-] , M. Jeřábek [-] , F. Schneider [-] , D. Přerovský [-] - D. Pospíšil [-] , T. Fialka [-] (74. T. Praks [-] )

Počet diváků: 202. Rozhodčí: Tomanec Josef - KŘEPSKÝ Michal, LYSÁK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Vyškov hrál dobře, jen nedával góly. Myslím si, že to zápasem v Uničově zlomil a vyhraje i ve Valmezu, kterému se nedaří.

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza