Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2018 17:00

16.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Prostějov rozstřílel Rýmařov


Branky


8

Dokonalou omluvou prostějovských fotbalistů za propadák s Líšní bylo středeční utkání na podzim odloženého 16. kola proti Rýmařovu. K dvěma brankám Kroupy z první půle přidal krátce po přestávce dva výstavní "blafáky" z brejků Koudelka, poté ještě Kroupa zkompletoval svůj další hattrick.Hosté se potěšili až v závěru parádní střelou Tilkeridise.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koudelka nastoupil v útoku spolu s Kroupou a od počátku zápasu hýřil aktivitou. Jeho střelecké pokusy, trenéry velmi ceněné, ovšem mířily mimo prostor soupeřovy branky.

Uplynulo něco přes čtvrt hodiny, když se naše aktivita poprvé zúročila. Zapletal vlevo potáhl míč, od brankové čáry vrátil Kroupovi, jehož první střelu Kubját ještě vyrazil, na dorážku už ale reagovat nestačil – 1:0.

Vzápětí byla Jiskra blízko vyrovnání. Radek Němec využil nabídku spoluhráče a z první vystřelil, Neoral míč stačil vyrazit. Dostalo se mu za to sice ovací, ovšem stadionem znělo „Fiiiiilip Jíííícha“. Pěkná kombinace byla k vidění v podání Koudelky, který vyzval ke sprintu Píchala, jeho finální přihrávku na Kroupu ovšem odvrátil obránce na roh.

Deset minut před přestávkou po rozehrané standardní situaci ukličkoval Koudelka soupeře, načechral míč do šestnáctky přesně na hlavu Kroupovi, který takové situace umí – 2:0.

Vzápětí po závaru mířil Fládr mimo branku. Stejně se vedlo i Koudelkovi po průniku po levé straně a následném zakončení. Těsně před přestávkou se dopředu vydal Kroupa, k zakončení vybídl Píchala, jenže jeho střelu mezi nohy Kubját vystihl.

Nic není hotovo, byla nejdůležitější slova trenéra Machaly hráčům o přestávce. Ta si vzal k srdci Koudelka a konal. Tři minuty po změně stran si narazil míč se Zapletalem, obešel naivně vyběhnuvšího Kubjáta a míč uklidil do prázdné branky – 3:0. O pět minut nato na sebe Kroupa navázal tři protihráče, čechraným obloučkem poslal míč na nohu Koudelkovi, který si opět obešel brankáře a efektní zakončení zopakoval – 4:0!

Jenže exhibice pokračovala. Po hodině hry zasprintoval po levé straně Hirsch, který hrál také veliký zápas, „udělal“ dva protihráče a odcentroval po zemi na zadní tyč Kroupovi, který zařídil hattrick – 5:0!

Zkoušeli to i střídající. Šteigl si všiml více z branky postaveného Kubjáta, ale pokus o lob se do branky nevešel. Rýmařov to ale stále zkoušel, těsně mimo hlavičkoval Kocúr, křížnou střelu vyslal kolem tyče do zámezí Hleba. Těsně před koncem zápasu se po rychlém kontru Rýmařova z hranice šestnáctky nádherně trefil pod břevno Tilkeridis a snížil na konečných 5:1.

zdroj: www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


1.SK Prostějov
Oldřich Machala - trenér Prostějova: Po Líšni jsme si zhodnotili, co jsme udělali špatně, že se nám zápas herně vůbec nepovedl, po celou dobu jsme byli horším mužstvem. Vyříkali jsme si to a dnes to bylo vidět. Výkon byl úplně jiný, od začátku jsme do toho šlapali, nenechali jsme Rýmařov vůbec hrát. Dali jsme první gól, což prakticky rozhodlo zápas, jen mě mrzí, že jsme nedotáhli čisté konto. Je škoda, že pro gólmany neuděláme trochu víc. Udělali jsme několik změn v sestavě, co do počtu to byl trochu risk. Rozhodli jsme se, že do toho dáme trochu víc drivu. Martin Hirsch odehrál skvělý zápas, dali jsme tam Zapletala s Píchalem, kteří nehrávají, udělali jsme změnu v brance, Koudelkovi jsme dali tu ‚desítku‘ a myslím, že tam hrál skvěle. Takhle by podle mě ‚desítka‘ měla hrát, zakončoval, je jedno, že třeba mimo branku. Všechny změny byly ku prospěchu hry.

SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Utkání bylo zcela odlišné od toho prvního srpnového. Utkání se hrálo v týdnu, kluci jsou v práci. Dnes chytala naše brankářská trojka, kromě jednoho vyběhnutí se ale Kubját držel. Jinak se hraje za stavu 0:0 a jinak za stavu 3:0. Prostějov byl agresivnější a lepší, to je asi vše, dál bych se k tomu raději nevyjadřoval.



Sestavy


1.SK Prostějov
D. Neoral [-] - M. Sus [-] , A. Schuster [-] , M. Hirsch [-] - Z. Fládr [-] (65. T. Langer [-] ) , J. Koudelka [-] , J. Pančochář [-] (74. L. Hapal [-] ) , M. Zapletal [-] , L. Machýnek [-] - D. Píchal [-] (63. J. Šteigl [-] ) , K. Kroupa [-]

SK Jiskra Rýmařov
O. Kubját [-] - V. Fiala [-] , T. Němec [-] , L. Woitek [-] , P. Ondruška [-] , T. Šupák [-] (68. . Piroška [-] ) , R. György [-] , N. Tilkeridis [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] (63. D. Dydowicz [-] ) , R. Němec [-] (80. D. Hleba [-] )

Počet diváků: 420. Rozhodčí: ŠKROBÁK Lukáš - OGRODNÍK Vlastimil, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Prostějov musí odčinit debakl s Líšní a podle mě se mu to podaří.

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích