2:1
(1:1)
18. J. Fišara (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 10:15

15.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice ztratila zápas i kapitána Kubu


Branky


34. M. Skwarczek , 71. A. Kebísek - 18. J. Fišara (p.)
0

Mohelnice vedla 1:0, ale prohrála 2:1 a Roman Kuba dostal po utkání červenou kartu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo lépe pro hostující celek, když v sedmnácté minutě dostal výhodu pokutového kopu, když se dostal do brejku Woitek a byl sražen skluzem k zemi. Zodpovědnost na sebe vzal Jan Fišara a i když brankář Michut vystihl stranu jeho střely, tak na míč nedosáhl a hosté šli do vedení. O dvě minuty později mohla přijít rychlá odpověď, ale jeden z domácích hráčů z malého vápna trestuhodně přestřelil. Ve 28. minutě rozehrávali domácí rohový kop, který našel na zadní tyči hlavu jednoho z hráčů, který hlavičkoval, ale Skýva byl připraven. Ve 33. minutě dostalo i Valašské Meziříčí výhodu zahrávat pokutový kop a Michal Skwarczek poslal míč doprostřed branky, Skýva volil stranu a tak bylo vyrovnáno na 1:1. Ještě do poločasu měli domácí šnci otočit skóre zápasu, z pravé stran se řítili do šance, ale sstřela jen těsně minula bližší tyč.

Ve druhém dějství diváci čekali na první vážnější akci až do 71. minuty, ta ale byla hned gólová. Domácí zahrávali rohový kop a centr, který se točil od brány našel hlavu Adama Kebíska, který takovým obkloučkem poslal míč do sítě. V devadesáté minutě znovu zahrozilo Valašské Meziříčí z rohového kopu, tentokrát ale hlavička jednoho z jejich hráčů mířila z prostředka malého vápna jen do tyče. A tak místo potvrzení vítězství mohlo přijít vyrovnání, když v poslední, druhé nastavené minutě skončilo akrobatické zakončení z malého vápna jednoho z mohelnických hráčů jen těsně nad břevnem. Po skončení utkání ještě vzplály emoce, když po několika sporných rozhodnutích rozhodčího měl nějaké prupovídky hostující kapitán Roman Kuba a dostal červenou kartu.



Ohlasy k zápasu



FK Mohelnice
Dušan Žmolík - trenér Mohelnice: V první poločase jsme sice vedli, ale byl to asi nejhorší poločas od nás, co jsem tady. Ve druhém poločase jsme se sice zlepšili, ale chyběl tomu více týmový výkon.



Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - F. Drozd [-] , Z. Behan [-] (87. O. Byrtus [-] ) , J. Šulák [-] , A. Kebísek [-] - V. Gebert [-] (83. M. Výmola [-] ) , T. Bělíček [-] - M. Skwarczek [-] , M. Václavek [-] , M. Gregáň [-] (91. Š. Vrána [-] ) , R. Jurča [-]

FK Mohelnice
M. Skýva [-] - J. Hlavsa [-] , R. Kuba [-] , D. Liu [-] , V. Knýř [-] (44. M. Kotůlek [-] ) - M. Vokoun [-] (73. K. Grigorovs [-] ) , J. Svoboda [-] , M. Šichor [-] , J. Fišara [-] , J. Zhang [-] (46. K. Yimuran [-] ) - L. Woitek [-]

ŽK: 55. F. Drozd , 61. A. Kebísek - 34. J. Hlavsa , 41. V. Knýř , 45. M. Šichor . ČK: R. Kuba .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Hájek Robert - SEDLÁČEK Tomáš, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.