1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

13.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín vyhrál popáté v řadě


Branky


64. O. Paděra - 50. D. Kraut , 81. D. Kraut
0

Dvakrát se trefil Dominik Kraut a zřídil svému týmu výhru 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve druhé minutě měli domácí šanci jít do vedení, když Žák dostal míč na hranici vápna, nahrál Dovhanyukovi, který však šancí pohrdl. Ve dvanácté minutě dostal míč do lajny Žižka, poslal do vápna střílený centr, který mířil na bránu, Lupač jej vyrazil jen před sebe na nepokrytého Krejčího, jeho střelu ale dokázal vyrazit do bezpečí. Ve 27. minutě vystřelil z kraje vápna Sasín těsně vedle tyče.

Hned po pěti minutách hry po příchodu ze šaten vstřelili hosté vedoucí gól. Dostál nahrál Dominiku Krautovi a ten nabídkou ke skórování nepohrdl. Hostům se málem radovali z vedení pouze dvě minuty, protože rohový kop rozehrával exligový Tomáš olách, na jeho centr si naběhl Josef Hesek, ale jeho hlavičku vytěsnil Kodeš mimo branku. V 64. minutě už ale bylo vyronáno. Dovhanyuk dostal přihrávku do lajny, poslal centr před bránu, kde našel Polácha, který si míč zpracoval a nabil jej Ondřeji Paděrovi, který svojí střelou k tyčce nedal brankáři Kodešovi šanci zasáhnou, 1:1. V 79. minutě postupoval Polách sám z boku, přihrával před bránu a málem z toho byl vlastní gól, od jednoho z hráčů Hlučína se míč odrazil mimo bránu.  Devět minut před koncem ale zlomil Hlučín utkání na svoji stranu Málek postupoval po lajně a přihrál Krautovi, který na dvakrát dokázal dostat míč do sítě.



Ohlasy k zápasu



FC Hlučín
Radomír Korytář - trenér Hlučína: Domácí celek proti nám hrozil hlavně ze standardních situací díky Poláchovi. My jsme byli trochu lepším a i šťastnějším týmem v utkání.



Sestavy


FK Hodonín
M. Lupač [-] - T. Novotný [-] , J. Hesek [-] - R. Sasín [-] , T. Polách [-] , L. Michna [-] (66. P. Fojtík [-] ) , E. Vinkler [-] , O. Paděra [-] - P. Dovhanyuk [-] (88. R. Holešinský [-] ) , F. Žák [-] - T. Dekleva [-]

FC Hlučín
J. Kodeš [-] - P. Žižka [-] (80. A. Fojtík [-] ) , R. Štefek [-] , V. Heinik [-] , J. Mac [-] (43. J. Massaniec [-] ) - J. Málek [-] , M. Foltyn [-] , K. Hudeczek [-] - D. Kraut [-] , M. Krejčí [-] (76. P. Ságner [-] ) - T. Dostál [-]

ŽK: 58. L. Michna , 74. P. Fojtík - 67. R. Štefek .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - SEDLÁČEK Tomáš, BUČEK Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.