2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

12.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín jede na vítězné vlně


Branky


0

Další tříbodový zisk si připsali hlučínští fotbalisté, když doma porazili trápící se Petřkovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně dlouho čekali fanoušci na tribunách na první vážnější akci v tomto utkání. Ta přišla až šest minut před přestávkou po 39. minutách hry. Přetažený centr do vápna sklepl Kraut do mléo vápna, kde Málek poslal míč těsně vedle tyče. V poslední minutě prvního dějství fauloval Hudeczek a hosté mohli také zahrozit. Lokša to zkusil přímo, ale Kolenko střelu, která mířila k tyči zneškodnil. Do šaten se tak šlo za stavu 0:0 a na šance to bylo taky smírně 1:1.

Tři minuty po změně stran potvdili domácí aktivní nástup do druhé půle a centr Hudeczka hlavičkoval Málek, ale Godula míč dostal do bezpečí. O pět minut později už ale nestačil na hlavičku Hudeczka, který míč trošku přizdvihl a Godula tak byl krátký a míč zapadl na zadní tyči do brány. O tři minuty později to měla Odra ještě těžší, protože Kraut poslal do niku Foltýna, kterého stáhl k zemi Polášek a hlavní arbitr mu ukázal červenou kartu a hosté tak dohrávali v oslabení. Přesilovku dokázal Hlučín zužitkovat hned po třech minutách v 59. minutě. Přímý kop ze dvaceti metrů si vzal na starost Kraut a obstřelil několikačlenou zeď, kterou prodlužovali jeho spoluhráči a střela na stranu brankáře skončila v síti.Petřkovice dokázali však i v deseti lidech vykřesat naději. V 71. minutě zužitkoval Radovan Lokša, stejně jako Kraut přímý kop z podobné vzdálenosti a také střelou na stranu brankáře a snížil na rozdíl jedné branky. V 83. minutě trestuhodně přestřelil po Latochově přihrávce Lokša, ale zachránil jej praporek nahoře. V 87. minutě měl Lokša znovu možnost zahrávat přímý kop, ale branku tetokrát přestřelil a skóre se tak již neměnilo.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Radomír Korytář - Trenér Hlučína: Soupeř hrozil jen z brejků a pak nakopával v deseti míče, my jsme byli takoví nejistí. Ale vyhráli jsme zaslouženě, týmově.




Sestavy


FC Hlučín
O. Kolenko [-] - P. Žižka [-] , R. Štefek [-] , J. Mac [-] , V. Heinik [-] - K. Hudeczek [-] , M. Foltyn [-] (90. T. Dostál [-] ) , A. Fojtík [-] (85. P. Ságner [-] ) , J. Málek [-] - D. Kraut [-] , M. Krejčí [-] (74. J. Massaniec [-] ) -

FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - Z. Staněk [-] (81. M. Latocha [-] ) , V. Polášek [-] , R. Lokša [-] , R. Holiš [-] (65. L. Švancer [-] ) , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] , M. Sporysz [-] , A. Leibl [-] , A. Hrdlička [-] , P. Moskál [-]

ŽK: 36. P. Žižka , 82. D. Kraut - P. Moskál , 13. A. Leibl , 36. M. Sporysz , 38. R. Holiš , 67. M. Neumann . ČK: 58. V. Polášek .
Hráči zápasu: D. Kraut .
Počet diváků: 341. Rozhodčí: ZAORAL Vít - ŘEZNÍČEK Tomáš, GLOSER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.