1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň remizovala s dalším favoritem


Branky


0

Vzhledem k průběhu utkání spravedlivá remíza se zrodila na hřišti brněnské Líšně. Když ovšem vezmeme v úvahu tutové gólové šance, které měli Hapal, Fládr či Zapletal v druhém poločase, můžeme výsledek z našeho pohledu interpretovat i jako ztrátu dvou bodů. Důraz v koncovce nechyběl pouze Zapletalovi, který ihned po inkasované brance srovnal skóre. Že to bude i konečný výsledek, ovšem v té chvíli nikdo netušil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstoupily do utkání aktivně a zejména Tomáš Machálek své bývalé spoluhráče nijak nešetřil, jenže Jícha byl vždy na místě. Z dálky to zkoušeli Fall, Fládr nebo Krška, ovšem na brankáře se nepřišli. To se podařilo až Frimmelovi po Hanušově křížném pasu na Paška, který servíroval míč střelci prakticky před prázdnou branku.

Bezprostředně po rozehrávce hledal Hapal před brankou Kroupu, jehož hlavičku Kotnour pouze posunul před volného Zapletala na zadní tyči a ten lehce vyrovnal. Aktivita i nadále zůstávala především na domácích kopačkách, nejlépe ji vyjádřil sedm minut před přestávkou Pašek. Po odraženém míči se octil v dobré střelecké pozici, jenže ji vůbec nezužitkoval. Střelecký pokus si opět připsal i Schuster, jenže s přesností se vůbec nepotkal.

Po deseti minutách druhé půle měl skvělou šanci se zapsat zlatým písmem do dějin tohoto utkání Zapletal, jenže Kotnour si míč pohlídal. Hned o dvě minuty se mohli opět radovat naši, kdyby ovšem Hapal z dorážky své vlastní střely neorazítkoval pouze břevno líšeňské svatyně.

Po hodině hry mohly být misky vah překlopeny na stranu domácích. Minarčík zhruba ze značky pokutového kopu totiž přestřelil odkrytou Jíchovu branku. Své poslední slovo ještě neřekl Hapal, který zprava zamířil k domácí brance a jeho střela těsně minula vzdálenější tyč. A Hapal do třetice – z bezprostřední blízkosti střílel do prázdné branky, jenže místo již překonaného Kotnoura odvrátil míč do bezpečí obránce Hanuš!

Ještě pět minut před koncem jsme mohli vstřelit vítěznou branku. Jenže Hanušovo zaváhání nepotrestal Fládr, kterému v koncovce chyběl větší důraz. A tak skóre z patnácté minuty svítilo na tabuli i po závěrečném hvizdu.

zdroj: www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň
Oldřich Machala - trenér Prostějova: "Soupeři jsme nabídli dvě, tři brejkové situace. Z nich jsme dostali gól, což mě mrzí, protože jsme na to upozorňovali. Hráče na to soupeř má, stačí zmínit Paška nebo Machálka. Vzápětí jsme naštěstí vyrovnali, zbytek první půle byl spíše bojovnější. V druhém poločase jsme byli lepším mužstvem s nejméně třemi brankovými příležitostmi. Hapal má smůlu, trefil břevno. Je to škoda, ztratili jsme dva body. Pro Petroviće bylo těžké naskočit od začátku do takového zápasu, s Líšní se hrálo o dost. Splnil, co jsme po něm chtěli, rozhodně nepropadl. Bojoval, hrál s nasazením, předvedl některé dobré momenty. Střídáním jsme ještě posílili ofenzivu. Jsem rád, že se opět trefil Zapletal, dobře zavíral na zadní tyči.

1.SK Prostějov
Miloslav Machálek - Trenér SK Líšeň: Šancí v utkání nebylo mnoho, ale byly obrovské. Utkání bylo poměrně vyhecované. Přispěl k tomu i rozhodčí, který byl v prvním poločase příliš úzkostlivý, po změně stran zase hodně situací pustil. V prvním poločase jsme byli lepším celkem, zaslouženě jsme se dostali do vedení. V téže minutě jsme ovšem nechali soupeře vyrovnat, což se nám stalo už po několikáté. Je to problém, zkušené mužstvo by takto inkasovat nemělo. V druhém poločase byl Prostějov aktivnější, obrovskou šanci jsme si nejprve vytvořili my, jenže Minarčík neuvěřitelně neproměnil. Následné střídání nám moc nepomohlo, soupeř se dostal také do dvou tutových šancí. Z hlediska průběhu hry to byla asi spravedlivá remíza.



Sestavy


SK Líšeň
J. Kotnour [-] - D. Frimmel [-] (57. V. Minařík [-] ) , L. Fall [-] , L. Hanuš [-] , T. Machálek [-] , O. Vintr [-] , T. Zezula [-] , M. Minárčik [-] , D. Pašek [-] , D. Krška [-] (89. A. Ovsepjan [-] ) , R. Čampa [-] (64. J. Malík [-] )

1.SK Prostějov
F. Jícha [-] - A. Rus [-] , M. Sus [-] , L. Machýnek [-] , A. Schuster [-] - Z. Fládr [-] (90. L. Petržela [-] ) , M. Zapletal [-] (73. M. Sečkář [-] ) , J. Pančochář [-] - K. Kroupa [-] , V. Petrović [-] (58. D. Píchal [-] ) , L. Hapal [-]

ŽK: 68. T. Zezula , 78. V. Minařík , 82. D. Pašek - 79. J. Pančochář .
Hráči zápasu: J. Kotnour .
Počet diváků: 318. Rozhodčí: Petr Zdeněk - NEJEDLÝ Tomáš, STANĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.