1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 10:15

10.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelnice obratem poprvé v sezoně vyhrála


Branky


0

Před půl rokem prohrála Mohelnice v Uničově 4:0, ale tentokrát vyhrála 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v šesté minutě dostal dlouhý balon na pravou stranu Jeřábek, který jej centrem poslal na přední tyč, kde byl Komenda a ten dostal míč na tečí do sítě. Ve 22. minutě Šichorovu střelu pozemi Uvízl chytil.Ve 26. minutě mohl Krč navýšit skóre, šel sám a udělal kličku Rohelovi, který ale v pádu ještě dokázal následnou střelu vyrazit na roh, ze kterého se dostal odražený míč ke Koutkovi, který vystřelil z voleje, ale Rohel znovu na místě. Minutu před poločasem vystřelil Krč pozemi z dálky, střela nevypadala nebezpečně, ale nakonec nadělal na těžkém terénu Rohelovi lehké problémy.

Tři minuty po změně stran našel Komenda Krče, ten znovu dělal Rohelovi kličku, ale míč mu utekl do zámezí. O minutu později šel Woitek téměř sám a střelou pozemi na přední tyč vyrovnal. V 53. minutě centroval z pravé strany Vokoun na Woitka na přední tyč, kde tento útočník hlavičkoval těsně mimo. O minutu později šel Svoboda sám z boku, ale přestřelil.V 73. minutě hlavičkoval po rohu Aleš Krč nad. V 82. minutě prošel hezky Kasal po brankové čáře, předložil Krčovi, ten přestřelil. Čtyři minuty před koncem přišlo rozhodnutí. Krásný centr zleva zakončil ještě hezčí střelou z voleje na zadní tyč Čank.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Zbyněk Zbořil - Trenér SK Uničov: Derby nemá favorita. Jsem zklamaný z průběhu i přístupu. Takhle se derby nehraje. Soupeř vyhrál zaslouženě, musíme dávat více branek.

FK Mohelnice
Dušan Žmolík - trenér Mohelnice: Neměli jsme tady co ztratit a to asi hráčům pomohlo. Řekli jsme si v poločase, že budeme pokračovat ve své hře, co jsme hráli, protože si myslím, že jsme Uničov přehrávali, ale byli jsme lepší jen po šestnáctku. Nemohli jsme se tam dostat. Z brejku jsme inkasovali. Potom jsme ale vyrovnali a hráči vycítili, že by mohli bodovat a nechali tam všechno.



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - P. Rajnoha [-] , R. Juřátek [-] , L. Koutek [-] (88. L. Vychodil [-] ) , F. Markovič [-] - T. Nuc [-] (58. D. Dostál [-] ) , P. Jeřábek [-] , R. Vasiljev [-] (73. P. Kasal [-] ) , J. Ambrozek [-] - T. Komenda [-] , A. Krč [-]

FK Mohelnice
P. Rohel [-] - V. Knýř [-] , M. Vokoun [-] , J. Hlavsa [-] , R. Kuba [-] - J. Svoboda [-] (90. G. Pezzotti [-] ) , J. Fišara [-] , M. Šichor [-] , K. Yimuran [-] (58. P. Čank [-] ) - P. Kutal [-] (69. M. Kotůlek [-] ) , L. Woitek [-]

ŽK: 28. J. Ambrozek , 82. P. Kasal - 34. J. Hlavsa , 57. K. Yimuran .
Hráči zápasu: L. Woitek .
Počet diváků: 286. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - ČERNÝ Josef, ČERNÝ Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.