2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:00

9.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň rozhodla v prvním poločase


Branky


0

Zápas dvou týmů, kterým se letos daří ovládla domácí Líšeň, když obě branky dala v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto

Okolo dvacáté minuty měly první velké šance oba celky. Nejprve zahrozila hostující Hanácká Slavie Kroměříž, když hlavičkoval po standardní situaci útočník Silný, ale Kotnour byl pozorný a z protiútoku následně šel Pašek do brejku z levé strany, ale ten pro změnu technickou střelou branku těsně minul. Po půl hodině hry otevřela Líšeň skóre. Konkrétně Václav Minařík, když se domácí fotbalisté dostali do vápna po pravé straně, následně přišla přihrávka na vápno pod sebe právě na Minaříka, který z jedné napálil míč na zadní tyč přímo do šibenice. O šest minut to bylo už o dvě branky. Centr z pravé strany vyslal David Krška a k hlavičce se dostal Tomáš Machálek, který křižnou hlavičkou poslal míč s pomocí tyče do brány. Hostující brankář Kofroň byl podruhé úplně bezmocný a mohl se jen ohlédnout. Ve 40. minutě odmítl po diagonální přihrávce Oklešťka snížení Silný, kterému nesedlo z blízky zakončení. O dvě minuty později vytěsnil konečky prstů dalekonosnou střelu Jelečka brankář Kotnour.

Gól už nepadl

Sedm minut po příchodu ze šaten mohli domácí definitivně rozhodnout, když rozehrávku hostů vystihl Vintr, ale v klíčové chvíli upadl a Kofroň byl potom u míče dříve.  Silný nedokázal snížit ani ve druhé nastavené minutě, kdy nejaktivnější hráč hostů trefl z dvaceti metrů krásnou ranou pouze břevno.



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň
Miloslav Machálek - Trenér Líšně: Dnes jsem byl poprvé v sezoně spokojenej. Zodpovědnej týmovej výkon mužstva, který přinesl vítězství. Nadstandardní výkon předvedl Tom Machálek, ale byl to hlavně velmi dobrý výkon celého týmu.




Sestavy


SK Líšeň
J. Kotnour [-] - L. Fall [-] (70. J. Malík [-] ) , L. Hanuš [-] , T. Machálek [-] (78. D. Frimmel [-] ) , O. Vintr [-] , T. Zezula [-] , M. Minárčik [-] , D. Pašek [-] , D. Krška [-] , V. Minařík [-] (60. E. Sedláček [-] ) , R. Čampa [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - R. Budín [-] , T. Jeleček [-] , D. Krhut [-] , P. Hloch [-] , T. Matoušek [-] , M. Blanař [-] (56. R. Elšík [-] ) - T. Okleštěk [-] , M. Cupák [-] (90. O. Berčík [-] ) - M. Kovář [-] (85. Z. Dostál [-] ) , J. Silný [-]

ŽK: 26. L. Fall , 43. O. Vintr , 56. L. Hanuš - 21. J. Silný , 22. M. Kovář , 78. P. Hloch , 90. T. Matoušek .
Hráči zápasu: T. Machálek .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - KOZUBÍK Jiří, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.