4:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2017 15:30

8.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Prostějov doma konečně vyhrál, ve druhé půli předvedl velkolepý obrat


Branky


47. Z. Fládr , 58. L. Hapal , 77. K. Kroupa , 84. A. Rus - 27. M. Gregáň
0

Teprve ve třetím domácím utkání v řadě se prostějovským fotbalistům podařilo plně bodovat a zejména odčinit svým výkonem nepovedené utkání proti Hulínu. Přestože tým po nešťastné brance o poločase prohrával, dokázal výsledek nejen otočit, ale zvítězit rozdílem třídy. O branky se podělili Fládr, Hapal, Kroupa a Rus.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Hned ve čtvrté minutě vyslal Jurča první slabou střelu na Jíchu, po deseti minutách to zkoušel znovu, Drozdova dorážka skončila rohovým kopem. Hostům se už po sedmi minutách zranil levý obránce Wludyka a musel střídat.

 

Zatímco první střelecké pokusy domácích byly zblokované, po čtvrthodině hry Langer zprava hledal před bránou Kroupu, jeho mírná teč ale nenadělala Repáňovi příliš vrásek. Kroupa se později dostal k hlavičce, ta ovšem směřovala nad branku.

 

Pak už přišla pro domácí nešťastná situace, kdy Malý poslal dlouhý nákop před branku, mezi brankáře a stopery si naběhl Gregáň a pohodlně skóroval. Po Fládrově nepřímém kopu Langer zpracoval míč pro Pančocháře, jeho střela trefila jen nejblíž stojícího obránce.

 

Na druhé straně vyšla Jurčovi střela sice náramně, Jícha však míč vytěsnil na roh. Další nepřímý kop rozehrával Rus, Kroupa sklepl míč Fládrovi, jeho střela neměla dostatečnou razanci. Repáně nevystrašila ani Machynkova hlavička v závěru poločasu. V nastavení ještě Sečkář nabídl šanci Kroupovi, břevno však bylo v tomto případě příliš nízko.

Prostějov se nadechl k otočení výsledku

Hned v úvodu druhého poločasu po dlouhém autu a prodloužení do šestnáctky se po míči natáhl Fládr a tečoval jej přesně k zadní tyči. Obecenstvo za chvíli vzrušil domnělý faul na Hirsche v pokutovém území, který však rozhodčí nechal bez povšimnutí. Těsně před vypršením hodiny hry Hirsch vyslal do brejku po levé straně Kroupu a jeho zakončení skluzem tečoval do sítě Hapal.

 

Vzápětí Hirsch potáhl útok po pravé straně a sám i zakončil, jenže nepříliš důrazně. Další gólové oslavy sice zprvu zastavil odmávaný ofsajd, po pěti minutách už ale Rusovu střelu z hranice šestnáctky dorazil do sítě Kroupa.

 

Šest minut před koncem načechral míč do šestnáctky Hapal, Repáň překvapivě míč neudržel a ten vypadl přímo před Ruse, který měl už lehkou práci. V závěru se znovu neprosadil Jurča, zatímco střídající Zapletal chvíli po příchodu na hřiště vykouzlil technickou střelu, která jen o pověstné centrimetry minula tyč valašské branky.

 

zdroj:www.1skprostejov.cz



Ohlasy k zápasu


1.SK Prostějov
Oldřich Machala - trenér Prostějova: Hned v úvodu jsme podle mého měli dvě nebo tři příležitosti na skórování. Pouze naší nedůrazností jsme dali soupeři šanci, aby se zvedl, a po naší chybě jsme prohrávali. Kdybychom dali gól, zápas by byl otevřený, soupeř by musel hrát a do poločasu bychom třeba i dva nula vedli. S tím jsem byl nespokojen, takto zakončovat je trestuhodné. V kabině jsem o přestávce na klukách viděl, že zápas otočíme. Herně a rychlostně určitě zvedl úroveň Hirsch, který se nabízel, chtěl hrát, odehrál velmi dobrý zápas.

TJ Valašské Meziříčí
Jaroslav Vodička - Trenér Valašského Meziříčí: Z našeho pohledu se jednalo o utkání dvou rozdílných poločasů. Místo co bychom ještě do přestávky přidali druhou branku, tak jsme si nechali dát po změně stran hodně brzy gól a od něj se pak vše odvíjelo. Domácí zcela zaslouženě vyhráli. Těžko se mi zápas hodnotí, protože první poločas byl z naší strany po fotbalové stránce dobrý. To co dokázali domácí ve druhém poločase, my v tom první nikoli, tedy přidat další branku. Tato rozdílná efektivita při zužitkování brankových příležitostí byla důvodem naší porážky.



Sestavy


1.SK Prostějov
F. Jícha [-] - A. Rus [-] , M. Sus [-] , A. Schuster [-] , L. Machýnek [-] , M. Sečkář [-] (46. M. Hirsch [-] ) - Z. Fládr [-] , T. Langer [-] (87. M. Zapletal [-] ) , J. Pančochář [-] - K. Kroupa [-] , L. Hapal [-] (86. V. Petrović [-] )

TJ Valašské Meziříčí
L. Repáň [-] - J. Šulák [-] (82. V. Žilinský [-] ) , Z. Behan [-] , M. Malý [-] , F. Drozd [-] - J. Wludyka [-] (7. A. Kebísek [-] ) , O. Byrtus [-] , V. Gebert [-] (67. M. Výmola [-] ) - Š. Vrána [-] , M. Gregáň [-] , R. Jurča [-]

ŽK: 52. J. Šulák , 65. R. Jurča .
Hráči zápasu: L. Hapal .
Počet diváků: 420. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - GASNÁREK Michal, LENFELD Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.