Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 10:30

8.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyškov zachránil bod v nastavení


Branky


0

Fotbalisté Vyškova gólem ve třetí nastavené minutě obrali Otrokovice o první letošní výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé odpovědi

Hned o dvou minutách hry vykročili domácí fotbalsité za první letošní výhrou, když zužitkovali rohový kop. Na centr od praporku si naskočil Šimon Chwaszcz a překonal Kollára. Radost vydržela ale pouze devět minut. V jedenácté minutě dostali o vápna míč hosté po levé straně a přihrávku před bránu uklidil do brány Tomáš Praks. Ve 23. minutě otočili hosté skóre. Nejprve velkou šanci zlikvidoval Semanko na roh, ale právě z něj si na přední tyč naběhl Lahodný a hlavou posunul míč na zadní tyč a ten zapadl do brány. Stejně jako po první brance Otrokovic Vyškov, tak i Viktorka dokázala reagovat. A to hodně rychle. Hned minutu na to. Hned po rozehře se domácí tlačili dopředu a první střela skončila na břevně a odrazila se ke Kavumbaguov, který placírkou míč poslal do prázdné brány.

Gól za pět dvanáct

Tři minuty po příchodu ze šaten šel do skluzu ve vlastním vápně Krejčí a fauloval. Domácí měli výhodu penalty, ale její exekutor ji kopl k tyči, ale k té, kde byl i Kollár a ten tedy velkou příleitost vychytal. V 68. minutě překonaly Otrokovice Kollára dvakrát. Poprvé ješě dokázal jeden z obránců míč z brankové čáry vykopnout, ale o pár chvil později se po tlaku dostal míč ke Slanému, který nedal brankáři šanci. Dlouho to vyadalo, že všechny body zůstanou v Otrokovicích, ale ve třetí nastavené minutě Božovič vystřelil z vápna a bylo vyrovnáno.



Ohlasy k zápasu



MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Zápas na obrovsky těžkým terénu. Vstoupili jsme do něj katastrofálně, inkasovali jsme, ale potom jsme zápas otočili, byli jsme lepší, ale hned z rozehry jsme inkasovali a to ovlivnilo další průběh zápasu. Poločas se dohrával vyrovnaně. O poločase jsme si řekli, že soupeř bude hrát v maximálním nasazení na tom terénu. Měli velmi šikovného útočníka tmavé pleti na hrotu, který nám dělal od začátku obrovské problémy a druhá půle byla o tom, že oni nakopávali míče na něj a on je uhrával. Z toho pramenila i penalta, kterou soupeř nedal i gól na 3:2. To nás probralo a od 70. minuty jsme i na tom těžkým terénu začali více kombinovat a byli jsme lepším týmem. Převzali jsme iniciativu, měli jsme šance na vyrovnání, které přišlo až šťastně v nastavení. Po něm jsme měli ještě dvě šance strhnout to na svoji stranu, ale za ten druhej poločas jsme si víc než bod nezasloužili. Musím kluky pochválit, že bojovali do konce. Pro nás z venku plusovej bod, ikdyž jsem chtěl z tohoto zápasu tři body. Pro nás ponaučení a také ukázka, že útok nám funguje, ale dozadu to nejde. Dostali jsme ve dvou zápasech šest gólů. Od nás odehrál dobrý zápas Praks.



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Zábojník [-] , T. Mlýnek [-] , D. Kavumbagu [-] , P. Škubník [-] , A. Bahounek [-] (83. A. Kopečný [-] ) , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , D. Pěnička [-] , J. Slaný [-] (76. M. Lapčík [-] ) , P. Červenka [-] (90. M. Mensah [-] )

MFK Vyškov
L. Kollár [-] - D. Němeček [-] , J. Krejčí [-] , M. Cvijović [-] , T. Praks [-] - L. Lahodný [-] , M. Matocha [-] (71. F. Studený [-] ) , M. Jeřábek [-] , L. Bennett [-] - J. Koudelka [-] , A. Božović [-]

ŽK: 82. A. Bahounek - 45. M. Cvijović , 48. J. Krejčí , 86. J. Koudelka .
Hráči zápasu: D. Kavumbagu .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: ZAORAL Vít - KOZUBÍK Jiří, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.