3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: První letošní domácí výhra Hulína


Branky


0

Spartak v dalším domácím zápase přivítal na svém hřišti souseda v tabulce celek FC Hlučín. Tradičnímu souboji dnes už tradičních soupeřů dělalo kulisu sychravé podzimní počasí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spartak zahájil utkání aktivněji a už v 5. minutě se o tyčku hostující branky otřel míč od hlavičky Bronislava Otruby, který tak zakončil standardní situaci Spartaku. 

Na svá bedra to však vzal v 10. minutě Michal Dvořáček, který prošel s míčem do pokutového území a křížnou ranou napálil míč do růžku hostující branky a poslal tím Spartak do vedení 1:0.

Dlouhé minuty se pak nic kloudného na hřišti nedělo. Aktivnější hosté se pokoušeli dobývat obranu Spartaku, ta ale vytrvale odolávala, naopak domácí při svých výpadech často končili na obraně Hlučína či v ofsajdovém postavení. 

Přítomní si tak na další vzrušení v pokutovém území počkali do 27. minuty, kdy po sérii krátkých přihrávek vytvořil Spartak závar před brankou Hlučína. Ten zakončil přízemní centrovanou střelou Lukáš Motal, do trasy střely však nikdo z jeho spoluhráčů nohu už nevložil.

Po celý zápas přímočařeji hrající hosté zavařili Spartaku v 35. minutě. TI se hrnuli k naší brance po brejkové situaci, nabíhající Fojtík nicméně zakončil akci střelou nad Dostálovu branku. 

Spartak nicméně své vedení zakrátko pojistil. Ve 40. minutě zatáhl míč k pokutovému území Bronislav Otruba, hosté sice v prvním okamžiku míč odvrátili, ten se ale dostal k Lukáši Motalovi, který pěknou střelou pod břevnou přehodil marně se natahujícího brankáře Kolenka 2:0.

Ještě veseleji mohlo být domácím ve 43. minutě. Vracející se Robin Štefek v pokutovém území poslal k zemi nabíhajícího Michala Dvořáčka a sudí Dalibor Černý ukázal na pokutový kop. K němu si míč postavil Lukáš Motal, ovšem jeho střelu brankář Kolenko vystihl a vyrazil ji, stav i nadále byl tedy pouze 2:0 pro domácí.

Druhá půle nebyla na fotbalové dění příliš bohatá. Aktivnější Hlučín se od počátku poločasu snažil docílit kontaktní branky a to se mu také povedlo v 57. minutě, kdy na Patrika Ságnera prošel centr ze strany. Hráč Hlučína na malém vápně pohotově zakončil k tyči a Hlučín snížil na 2:1.

Spartak mohl odpovědět v 69. minutě. To Václav Ondřejka vysunul Michala Šroma, který míč dotáhl do pokutového území a svou přihrávkou hledal lépe postaveného spoluhráče. Více než nadějná situace však skončila nepovedenou přihrávkou, která bez adresáta jen zaplula jen do zámezí.

Hostům do karet nehrálo tentokrát ani štěstí, neboť po trojím vystřídání se po souboji ve středu hřiště zranil hráč, který se do zápasu už nevrátil, a tak hosté dohrávali v desíti hráčích.

Tečku za zápasem tak přidal Spartak a to v 90. minutě. Příkladnou bojůvkou se vytáhl Lukáš Motal, když ve středu hřiště skluzem vypíchl míč protihráči, získaný míč nakonec putoval na vysunutého Michala Mináře, který svůj sólový nájezd zakončil nejlepším možným způsobem – brankou na 3:1.

Spartak tak z utkání bral 3 body, které jej trochu posunuly více ke středu tabulky.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: Dnes jsem rád hlavně za body, protože Hlučín měl stejný počet bodů jako my a má kvalitu, kterou dnes ukázal. Na míči byl daleko lepší, ale bohužel pro něj, hraje se na branky a my jsme naše šance proměnili. Co se týče obranné hry, byl jsem spokojený, Hlučín, i když měl nějaké šance, jsme moc k zakončení nepouštěli. Pořád mi v naší hře chybí nějaký klid, nevím, jestli je to tím tlakem, že nemáme tolik bodů. Doufám, že dnešní výsledek nás odrazí k lepší herní pohodě, abychom si začali více věřit a začali předvádět atraktivnější fotbal. Na klucích bylo vidět, že doma chtějí konečně vyhrát, odbojovali to, odedřeli to a odměnou za to jsou jim tři body.




Sestavy


SK Spartak Hulín
J. Dostál [-] - M. Vyskočil [-] , B. Otruba [-] (87. M. Minář [-] ) , J. Zlámal [-] , M. Malenovský [-] (60. M. Tureček [-] ) , L. Motal [-] , M. Šrom [-] (84. E. Hradil [-] ) , M. Dvořáček [-] , V. Ondřejka [-] , D. Kostka [-] , R. Michálek [-]

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - V. Heinik [-] , L. Macík [-] , J. Massaniec [-] (46. K. Jančík [-] ) , R. Štefek [-] , P. Žižka [-] - J. Málek [-] , A. Fojtík [-] (60. D. Bernatík [-] ) , M. Foltyn [-] , P. Ságner [-] (72. M. Krejčí [-] ) - D. Kraut [-] -

ŽK: 61. M. Vyskočil , 69. V. Ondřejka - 41. A. Fojtík , 43. R. Štefek , 60. D. Kraut , 89. M. Foltyn .
Hráči zápasu: M. Dvořáček .
Počet diváků: 138. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - ČERNÝ Josef, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.