D. Pašek 6.
D. Pašek 58. (p.)
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líšeň doma poprvé vyhrála


Branky


6. D. Pašek , 58. D. Pašek (p.) - 49. R. Lokša
0

Až ve třetím utkání v sezóně dokázala Líšeň doma zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól Paška

Hned v šesté minutě utkání se dostali domácí fotbalisté Líšně do vedení. Z levé strany poslal z voleje přesný centr mezi malé vápno a penaltu Machálek a na míč si naběhl bývalý ligový fotbalista David Pašek a byl důraznější než hostující obránce a z voleje namířil míč k tyči, kam brankář Godula nedosáhl.

 

V desáté minutě pokračovala aktivita domácích další šancí. Střelec první branky Pašek tentokrát v roli centrujícícho hráče z pravé strany na Frimmela, který míč hlavou lízl, ale mířil těsně vedle. Ve 22. minutě přišla další šance Líšně. Krška poslal do uličky Frimmela, který šel sám, ale zbrzdil jej skluz soupeře a zblízka už pak nedokázal prostřelit Godulu. První šance hostů přišla až čtyři minuty před přestávkou, kdy poslal Hrdlička přesný centr na Strakoše, kterého konečky prstů vychytal Kotnour. V poslední minutě prvního poločasu vypálil střídající Holiš, Kotnour se jen ohlédl, ale míč těsně minul. Málem bylo vyrovnáno.

Rychlý nástup body nepřinesl

Hned po dvou minutách hry se zjevil sám před bránou Strakoš, ale vychytal jej Kotnour. Ve 49. minutě už bylo srovnáno. Radovan Lokša dostal za šestnáctkou hodně prostoru a dal si míč na levačku a střelou na přední tyč do šibenice, když se míč ještě odrazil od břevna nádherně vyrovnal.

 

O minutu později odmítl návrat do vedení Krška, který byl sám na rohu malého vápna, ale Godula mu zmenšil ůhel a tělem vychytal jeho pokus. V 58. minutě byla Vintrova střela ve vápně na poslední chvíli sražená na roh, ze kterého se dostal míč na zadní tyč na Frimmela, který ale trestuhodně z metru přestřelil. V 58. minutě byl faulován Frimmel Staňkem a domácí zarávali penaltu. Té se ujal Pašek a poslal Godulu na druhou stranu a svým druhým gólem v zápase vrátil Líšni vedení.



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň
Miloslav Machálek - Trenér Líšně: Děláme z toho zbytečné drama. Máme šance, ty nedáme a pak nám vždycky soupeř dá branku skoro z ničeho. Jsem ale rád za vítězství. Zápas se povedl Paškovi, který dal dvě branky.




Sestavy


SK Líšeň
J. Kotnour [-] - D. Frimmel [-] , L. Fall [-] (76. J. Malík [-] ) , L. Hanuš [-] , T. Machálek [-] (79. E. Sedláček [-] ) , O. Vintr [-] , T. Zezula [-] , D. Pašek [-] , D. Krška [-] , V. Minařík [-] (65. M. Minárčik [-] ) , R. Čampa [-]

FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - A. Hrdlička [-] (65. M. Sporysz [-] ) , D. Špavelko [-] (22. R. Holiš [-] ) , M. Strakoš [-] , P. Moskál [-] , M. Latocha [-] , V. Polášek [-] (86. M. Žyla [-] ) , R. Lokša [-] , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] , Z. Staněk [-]

ŽK: 31. O. Vintr , 66. L. Fall - 63. R. Baranek , 71. R. Holiš , 86. Z. Staněk .
Hráči zápasu: D. Pašek .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Hlubinka Jakub - KOZUBÍK Jiří, DROZDY Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.