2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitvu neporažených ovládl Vyškov


Branky


0

Oba týmy měly po čtyřech kolech 12 bodů. Po pěti zůstává neporažený Vyškov, který Kroměříž porazil 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól

Hned v sedmé minutě se dostali domácí k odraženému míči rozehráli nalevo, odkud přišel centr na Jana Krejčího, který se prosadil krásně hlavou, rybičkou. V patnácté minutě podržel Kollár svůj tým po  akci Oklešťka. O dvě minuty znovu skvělý Kollár vyrazil reflexivně rukou míč po hlavičce Hlocha. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí Vyškov, ikdyž měla Hanácká Slavia Kroměříž několik příležistostí a to i dvě velké k tomu, aby překonali Kollára a srovnali stav. Domácí brankář byl ale bezchybný.

Rozhodnutí v nastavení

Hned po čtyřech minutách rozehrávali hosté standardní situaci z pravé strany, kdy centr levou nohou se odrazil na penaltu k Mariánovi Kovářovi, který ale skákající míč poslal mimo bránu. V 63. minutě se dokázal prosadit hostující úočník Jan Silný mezi dvojicí obránců Vyškova a vypálil z voleje, ale znovu ztroskotal na výborném zákroku Kollára. Stejný hráč se dostal do zakončení i o jedenáct minut později, kdy měl míč na noze ve vápně stahovačkou obešel obránce a znovu téměř z hranice malého vápna vystřelil, ale Kollár výtečně vystřelil pravou ruku a míči vyrazil mimo tři tyče. Hosté znovu své šance neproměnili a tak v první nastavené minutě přišel centr na zadní tyč, zakoončení, které hostující brankář vyrazil před sebe, kde už číhal střídající Božovič a rozhodl definitivně o vítězství domácích.



Ohlasy k zápasu


MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Bylo to velmi těžké utkání. My jsme dali rychlý gól a stáhli jsme se do zabezpečené obrany. Hráli jsme na brejky, které jsme táhli přes Koudelku. Hosté mají kvalitní tým a ukazovali to. Dostávali se hodně do šancí, ale podržel nás výborný Kollár. Ve druhém poločase jsme se stáhli ještě do většího bloku. Zápasu by slušela asi víc remíza, ale fotbal se hraje na góly. Na konci jsme rozhodli. Dobré utkání odehrál hostující Cupák.




Sestavy


MFK Vyškov
L. Kollár [-] - D. Němeček [-] (79. T. Praks [-] ) , T. Josl [-] , J. Krejčí [-] , M. Cvijović [-] - . Dabić [-] , M. Jeřábek [-] , L. Lahodný [-] , M. Matocha [-] , F. Studený [-] (67. A. Božović [-] ) - J. Koudelka [-] (89. J. Rapouch [-] )

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , D. Krhut [-] , P. Hloch [-] (30. R. Budín [-] ) , D. Šmerda [-] (84. D. Stratil [-] ) - T. Okleštěk [-] , M. Cupák [-] - J. Silný [-] , M. Neubert [-] (64. R. Elšík [-] ) , M. Kovář [-]

ŽK: 25. T. Josl , 88. L. Lahodný - 35. M. Cupák , 44. T. Matoušek .
Hráči zápasu: L. Kollár .
Počet diváků: 421. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - BUREŠ Jakub, VRŤO Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.